Sunday, 26 October 2014

AMIR - TIDAK PERNAH SUKA TENGOK PAYUDARA WANITA, MACAMMANA NAK KAHWIN?

Salam abang najmi.

Saya AMIR, now im 26, sudah bekerja and silent reader for blog ini for long time already. Saya pun mempunyai masalah yang sama. Memang sedih apabila dikurniakan nafsu songsang. 

photo hanya hiasan

Sejak saya berumur 5 tahun dream of boy, tidak mintak pun untuk mimpikan lelaki and gersang dengan lelaki. Dengan perempuan langsung tak ada perasaan, in fact. Tidak pernah suka tengok payudara perempuan. So how can i will get marry? even though i try i to watch str8 porn, but still tidak terangsang tengok perempuan. 

Sometime berpikir seolah-olah aku tiada masa depan. Parents and adik beradik dah mula tanya pasal awek, mereka mahu aku kahwin awal sebab nanti tak ada lah bila dah tua tapi anak masih kecil. Aku rasa mahu saja menjerit bagitahu yang aku ni gay, tapi aku sabar.

Kadang-kadang selalu aku menangis sendirian memikirkan pasal ini. Kawan-kawan aku sudah ramai yang kahwin, betapa bahagianya tengok dia orang upload gambar kahwin kat facebook, tapi untuk aku adalah sangat mustahil untuk merasai nikmat itu.

Sejujurnya, aku tidak pernah ber"kapel" baik dengan lelaki ataupun perempuan sebelum ini. Sejujurnya bila aku membaca luahan hati gay, ada yang terjerumus dengan gay sejak dibangku sekolah and digoda semasa sekolah, tapi aku bernasib baik tidak pernah lagi mengalami pengalaman digoda. Hurmm aku tidak ada seorang kawan gay pun yang boleh memahami perasaan aku, semuanya aku pendam.

Kawan-kawan pun dah mula pelik kenapa aku masih single, sedangkan aku sudah mempunyai pekerjaan sendiri and sejujurnya sudah layak untuk berrumahtangga. Even semasa university and tempat kerja, ada juga gadis-gadis yang memberi "hint" suka dekat aku, aku boleh merasakan itu semua, and kawan-kawan aku pun perasan and dia orang semua baik and sangat cantik yang jadi rebutan lelaki-lelaki lain, Tapi perempuan itu sukakan aku, dia kata aku baik (dalam hati aku ingin saja menjerit aku bukan lelaki baik, aku lelaki hina yang penuh dengan perasaan gay). 

Disebabkan hal itu, aku menjauhkan diri dari wanita-wanita disebabkan aku takut dia orang crush dengan aku (sorry aku tak hot, tapi entah lah mengapa perempuan boleh sukakan aku)

Pada masa yang sama, aku nervous dengan lelaki, tambah-tambah kalau berhadapan dengan lelaki hensem, dan disebabkan itu aku juga menjauhkan diri dari lelaki. Therefore, aku end up kekurangan kawan, melainkan hanya ditempat kerja aku saja lah kawan-kawan yang aku ada. Kawan-kawan sosial tidak ada. 

Aku banyak menghabiskan masa dengan hanya duduk dirumah sahaja terutama time cuti, tengok movie, kalau keluar pun keluar seorang-seorang. Walaupun sunyi, aku redha. Mungkin semua ini ada hikmah nya. Tuhan tidak akan uji manusia kalau manusia itu tidak dapat tahan dengan ujian tersebut. 

Setiap hari aku berdoa agar Tuhan boleh change naluri aku, tapi aku sedar perasaan songsang sejak dari kecil ini bukan boleh diubah dengan cepat and aku hanya berdoa agar Tuhan permudahkan segala urusan aku di dunia and di akhirat. Kadang-kadang aku kejam, sampai pernah terlintas kat hati kecil ini, minta Tuhan ambil saja nyawa aku awal-awal supaya rahsia aku boleh ditutup rapat-rapat sebelum aku disuruh kahwin. 

Aku sukakan budak-budak, aku ingin sekali mempunyai anak-anak sendiri, tapi aku sedar aku sememangnya tidak mampu. Tapi aku tak akan sesekali berputus asa dengan Tuhan, sebab tidak ada sesuatuu pun yang mustahil bagiNya. 

Sorry kerana komen panjang-panjang, sekadar meluahkan perasaan, aku tak tahu nak luahkan perasaan dekat sesiapa. Sekian sorry.


AMIR



LABELS

10 sepuluh (28) 4 peringkat hiv sebelum menjadi aids (1) 5 lima (11) adik MS (4) aids kaitan dengan penyakit kulit (1) aku plhiv redha (1) amenia dan hiv (1) apa itu hiv apa itu aids (1) aplikasi (4) asas tentang hiv/aids (6) baby free hiv (10) bacha bazi (1) bagaimana hiv berjangkit? (3) bagaimana hiv tidak berjangkit? (2) barah otak (1) baru diagnosis hiv (13) basikal (2) bengkak puting tetek (3) berapa lama kuman hiv bertahan diluar badan (1) berbekam (1) berita hiv/aids (112) bisekual (21) buku dan majalah (16) buku informasi hiv/aids (3) buku kehidupan yang positif (10) buku nota hiv/aids (4) buku panduan HIV Levi Strauss (3) cara mengetahui samada saya telah dijangkiti hiv? (1) CD4 (6) CMIA principle test (2) dairy kehidupan (342) delima (pomegranate) (2) derma darah (4) diabetes (3) Efavirenz (3) fakta (10) fidyah (1) filem (17) gonorea (3) HAART (27) habbatus sauda (nigella sativa) (1) harga ubatan (6) hari aids sedunia (12) hepatitis (3) herpes (9) herpes zoster (1) hiv bukan hukuman mati (1) hiv bukan penyebab aids (1) hiv kaitan dengan antidepresan dan penggunaan dadah (1) hiv kaitan dengan hipertensi dan osteoporosis (1) hiv kaitan dengan jantung dan diabetes (2) hiv kaitan dengan kanser dan ginjal (1) hiv kaitan dengan kemerosotan otak dan lemak (1) hiv kaitan dengan makanan dan supplemen (2) hiv kaitan dengan rokok dan alkohol (2) hiv test kit (8) homosekual (7) hukuman jenayah seksual luar tabii (2) icon (11) insurans/pinjaman peribadi plhiv (3) istilah yang perlu dielakkan (1) jangkitan dan simptom hiv (6) jangkitan hiv kali ke dua (2) jangkitan opportunistik (JO) (2) kaitan tidur dan hiv (1) kandida/fungus (1) kanser (12) kanser hidung (3) kanser payu dara lelaki (3) kaposi sarcoma (1) kaunseling telefon nombor (4) kelenjar tiroid (1) kesan sampingan (8) kesihatan (11) ketuat genital (4) keyakinan kemurungan kebimbangan terhadap hiv (20) khatan (7) kondom (3) lebah dan hiv/aids (3) lesbian (9) LGBT (31) lipoatrophy (5) liwat (15) luar negara (57) madu (1) majlis AIDS malaysia (MAC) (1) maklumat hiv/aids (158) mengapa perlu lakukan ujian hiv awal? (2) methadone maintenance therapy (MMT) (1) MFZ (3) minda jasmani rohani (1) mitos hiv (5) mulut dan gigi (1) MylifeMystoryPT (6) NAJMI (59) najmi jumpa doktor (10) nelayan dan hiv (1) nukilan (1) nyamuk (3) onani (2) organ hati/hepatoksisiti (1) p t foundition (2) panduan/petua (47) peenyembuhan penyakit hiv/aids (1) pemakanan (1) penagih dadah (13) penawar HIV/AIDS?? (2) pengenalan hiv/aids (1) penuaan (1) penyakit kelamin (30) pep - post exposure prophylaxis (2) peria katak (1) perkahwinan (70) photo (11) PLHIV (175) pneumonia (1) positif thinking (1) prosedur melangkah jalani ujian hiv (3) puasa (17) rawatan (8) rawatan dan sokongan bantuan (1) rawatan peringkat ke 2 (2) red ribbon (1) remaja bawah umur dan hiv (6) rencana/artikel (58) risalah (12) rogol (9) rumah perlindungan hiv (23) rumah wahidayah (9) RVD (RetroViral Disease) (1) sajak (1) sauna (2) saya positif (9) sejarah hiv/aids (5) seks dan hubungan (28) selebriti (13) sembuh cara islam (2) senaman (2) siapa hendak diberitahu? (3) sifilis (4) skim PAL (2) SLE (Systemic Lupus Erythematosus) (1) SLN30 (1) soaljawab (90) solat (2) songsang (286) spirulina (1) stavudine (1) stigma/diskriminasi (27) stress (3) sub-jenis jenis golongan dan jenis hiv (1) tatoo dan tindik (1) TB tuberculosis (4) TENVIR EM dan STOCRIN (2) top vs bottom (1) travel dan plhiv (10) truvada pil pencegah hiv (1) ubat generik (2) ujian air kencing (2) ujian hiv imun cd4 dan viral load (2) ujian saringan hiv (15) umrah dan haji (4) urusan jenazah (6) video (83) viral load (5) wanita (119) window period 14 days (3) zakat (1) zali dan lisa (4) zoophilia (1)