Saturday, 16 January 2016

PENGALAMAN CINTA SONGSANG DI ASRAMA SEKOLAH


As'salammua'laikum, kepada semua blogger and for abang Nizam terutamanya. 
Sebelum tu, saya nak perkenalkan diri aku. Nama aku MA,  budak sekolah upper 6 sem 2. From §*#*£.. Fizikal aku tidak tinggi tetapi bertubuh sado, budak kampung lah katakan. Muka aku macam budak cina. Seorang yang agak periang but laser.... ~dah la~
Aku pernah tinggal hostel kat sekolah yang sama. Aku mula terjebak dengan gejala gay ni from form one lagi. Korang pun tahukan kehidupan dihostel macam mana. Ada macam-macam perangai pelajar. Ada yang geng nerd, geng imam muda (dakwah), geng hyperactive, geng kreko,cat geng (tido je kerje), geng burung hantu. 

So, time form 1, satu hingga tiga bulan aku duk join dengan geng burung hantu. At the same time, ada seorang geng ni, seumur dengan aku, dia ni atlet yang lompat-lompat segala lompat. First gay thing yang aku terjebak adalah dengan dia ni lah, h****p2. But sampai bulan ke 3 aje sebab dia pindah sekolah. Lepas tu aku stop main-gay sampai lah pada hujung form two. 

Then gila tu mula balik time aku form 3. Aku terlibat dengan brother (adik angkat) yang masa tu dia ni form one. Budaknya cute, periang, juga atlet, dia ni pelari segala-galanya lari. Nama dia M*** F****. Muka pun macam budak cina. Time tu first look kat budak tu. Dia macam budak alim. So, tak tahu macam mana kat hati ni teringin nak jadikan dia adik (brother angkat). 

SO NAK DIPENDEKKAN CERITA

Satu hingga dua setengah month kenal dengan dia memang macam dia ni st8 guy. So, satu masa tu, ada kes histeria kat hostel blok puteri (memang tradisi kat sekolah kes histeria selalu berlaku pada bulan 2-3). So, kami yang kira abang-abang kat situ di arahkan untuk jaga@tido kat dorm budak form 1 and 2. So, aku pilih dorm yang ada brother aku ni dan aku tido kat sebelah dia. Tengah syok tido, tiba-tiba rasa macam ada orang kat depan. Rasa time tu, ada takut skit sebab masa tu kan bulan histeria kat situ. Manalah tahukan kot-kot cik ponti@Mr. Pocong kat depan, kang aku pulak yang kena jampi. So, aku bukak mata pelan-pelan, rupanya adik angkat aku pulak masuk kat dalam slimut. Pastu aku tanya nape, dia takut ke??? Dia cakap ya and dia tarik tangan aku dok taruh kat badan dia. So aku biar je la....

Then, something dah jadi lepas 3 pagi. Dia dok taruh tangan aku kanan kat "gear" dia and tangan kiri kat dada. Dah tu, dia hanya pakai seluar pendek. Start time tu lah aku tahu yang dia ni gay and time tu jugak lah bermula segala-galanya. From kissing to F***ing. Sampai lah hingga bulan ke 8. Lepas tu aku pun dah tak rapat lagi dengan dia sebab ada clash dengan uncle dia yang seumur dengan aku and aku di kick out from the member of hostel bukan disebabkan oleh asmara. Tapi sebab clash and merokok. And si adik dengan uncle dia diwartakan cuti dua week by our HEM for the merokok case. Tamat lah jodoh songsang antara kami start from that time....

~THE REUNION~

Last year, aku masuk kat Pre-U sem satu, barulah hubungan kami baik semula (as a st8 friend). Sebab ada program "selangkah ke menara gading" dengan ada Uni (U angkat... Pasal ramai pelajar yang sambung belajar kat U tu. Nama U nya ialah U**....) Time tu aku jadi PC and photographer. At the last day of that program, time tu la dia salam aku dan dia terus cium tangan aku. Pas tu aku tengok kat muka dia. Dia macam nak "hujan". So, aku pun usap rambut dia. Lepas tu baru dia senyum dengan air mata yang sebelah dah tumpah (kat bilik loker time kemas bag and nasib out of range CCTV kat dalam tu and kami berdua je, kalau tak dah ke kubur...). And aku cakap "dah lah, lap air mata tu. Kang orang nampak buat malu je..." then. The next program, berbuka puasa MPP dengan budak hostel. Time ni baru aku bagi tahu yang aku nak take dia balik as a ad brother (ke jalan yang benar) and dia kata dia Ok je... 

~not a member~

Seminggu lepas tu, dia keluar dari hostel, aku tanya kenapa keluar??? Dia cakap tekanan. So, kami bincang...bla...bla...bla...bla-bla.... Dia cakap dia tekad nak keluar, so aku benarkan. Sampai sekarang ni dia pulang-balik and kami jadi rapat semula dalam keadaan st8 friend (yalah selepas 2 tahun setengah kami tak bertegur sapa and kalau nampak@berselisih pun kami buat-buat macam tak kenal sama sekali just......Krik-krik.....)

Aku nak tanya kepada abang Nizam. Macam mana nak beri nasihat kat adik angkat aku ni untuk dia lebih fokus dalam study sebab dia sekarang ni dah ada awek. And dia akan SPM tahun ni...Boleh abang Nizam beri pandangan??? BTW, alhamdulillah sekarang ni kami dah jadi lelaki stri8. Maybe sebab kami masing-masing sibuk dengan study and family...


MA @ KIRA BA
Friday, January 15, 2016 9:29:00 pm
sumber dari ruang komen didalam entri disini






No comments:

Post a Comment

LABELS

10 sepuluh (28) 4 peringkat hiv sebelum menjadi aids (1) 5 lima (11) adik MS (4) aids kaitan dengan penyakit kulit (1) aku plhiv redha (1) amenia dan hiv (1) apa itu hiv apa itu aids (1) aplikasi (4) asas tentang hiv/aids (6) baby free hiv (10) bacha bazi (1) bagaimana hiv berjangkit? (3) bagaimana hiv tidak berjangkit? (2) barah otak (1) baru diagnosis hiv (13) basikal (2) bengkak puting tetek (3) berapa lama kuman hiv bertahan diluar badan (1) berbekam (1) berita hiv/aids (112) bisekual (21) buku dan majalah (16) buku informasi hiv/aids (3) buku kehidupan yang positif (10) buku nota hiv/aids (4) buku panduan HIV Levi Strauss (3) cara mengetahui samada saya telah dijangkiti hiv? (1) CD4 (6) CMIA principle test (2) dairy kehidupan (342) delima (pomegranate) (2) derma darah (4) diabetes (3) Efavirenz (3) fakta (10) fidyah (1) filem (17) gonorea (3) HAART (27) habbatus sauda (nigella sativa) (1) harga ubatan (6) hari aids sedunia (12) hepatitis (3) herpes (9) herpes zoster (1) hiv bukan hukuman mati (1) hiv bukan penyebab aids (1) hiv kaitan dengan antidepresan dan penggunaan dadah (1) hiv kaitan dengan hipertensi dan osteoporosis (1) hiv kaitan dengan jantung dan diabetes (2) hiv kaitan dengan kanser dan ginjal (1) hiv kaitan dengan kemerosotan otak dan lemak (1) hiv kaitan dengan makanan dan supplemen (2) hiv kaitan dengan rokok dan alkohol (2) hiv test kit (8) homosekual (7) hukuman jenayah seksual luar tabii (2) icon (11) insurans/pinjaman peribadi plhiv (3) istilah yang perlu dielakkan (1) jangkitan dan simptom hiv (6) jangkitan hiv kali ke dua (2) jangkitan opportunistik (JO) (2) kaitan tidur dan hiv (1) kandida/fungus (1) kanser (12) kanser hidung (3) kanser payu dara lelaki (3) kaposi sarcoma (1) kaunseling telefon nombor (4) kelenjar tiroid (1) kesan sampingan (8) kesihatan (11) ketuat genital (4) keyakinan kemurungan kebimbangan terhadap hiv (20) khatan (7) kondom (3) lebah dan hiv/aids (3) lesbian (9) LGBT (31) lipoatrophy (5) liwat (14) luar negara (57) madu (1) majlis AIDS malaysia (MAC) (1) maklumat hiv/aids (158) mengapa perlu lakukan ujian hiv awal? (2) methadone maintenance therapy (MMT) (1) MFZ (3) minda jasmani rohani (1) mitos hiv (5) mulut dan gigi (1) MylifeMystoryPT (6) NAJMI (56) najmi jumpa doktor (9) nelayan dan hiv (1) nukilan (1) nyamuk (3) onani (2) organ hati/hepatoksisiti (1) p t foundition (2) panduan/petua (47) peenyembuhan penyakit hiv/aids (1) pemakanan (1) penagih dadah (13) penawar HIV/AIDS?? (2) pengenalan hiv/aids (1) penuaan (1) penyakit kelamin (30) pep - post exposure prophylaxis (2) peria katak (1) perkahwinan (70) photo (11) PLHIV (175) pneumonia (1) positif thinking (1) prosedur melangkah jalani ujian hiv (3) puasa (17) rawatan (8) rawatan dan sokongan bantuan (1) rawatan peringkat ke 2 (2) red ribbon (1) remaja bawah umur dan hiv (6) rencana/artikel (58) risalah (12) rogol (9) rumah perlindungan hiv (23) rumah wahidayah (9) RVD (RetroViral Disease) (1) sajak (1) sauna (2) saya positif (9) sejarah hiv/aids (5) seks dan hubungan (28) selebriti (13) sembuh cara islam (2) senaman (2) siapa hendak diberitahu? (3) sifilis (4) skim PAL (2) SLE (Systemic Lupus Erythematosus) (1) SLN30 (1) soaljawab (89) solat (2) songsang (286) spirulina (1) stavudine (1) stigma/diskriminasi (27) stress (3) sub-jenis jenis golongan dan jenis hiv (1) tatoo dan tindik (1) TB tuberculosis (4) TENVIR EM dan STOCRIN (2) top vs bottom (1) travel dan plhiv (9) truvada pil pencegah hiv (1) ubat generik (2) ujian air kencing (2) ujian hiv imun cd4 dan viral load (2) ujian saringan hiv (15) umrah dan haji (4) urusan jenazah (6) video (83) viral load (5) wanita (119) window period 14 days (3) zakat (1) zali dan lisa (4) zoophilia (1)

RECENT POST