Thursday, 15 January 2015

MEGAT - SUKARNYA HIDUP SEBAGAI LELAKI YANG SUKA KAUM SEJENIS INI

Assalammualikum, memang bukan mudah untuk melalui hari2 yang mendatang sebagai lelaki yang suka dengan kaum sejenis, semakin aku berdoa, semakin hebat dugaan yang maha ESA. 

photo hanya hiasan

aku mula menyedari perasaan ini semenjak di bangku sekolah lagi hingga ke menerah gading, tapi alhamduliah aku tak pernah memalukan perbuatan terkutuk itu, bercinta pun tak pernah dalam hidupku. tapi dugaan ku semakin hebat selepas memasuki alam pekerjaan. 

aku tinggal jauh dari keluarga kerana kerja, dan aku tinggal dengan kawan sejabatan dengan ku, segalanya bermula apabila seorang lelaki handsome, baik, good looking, tinggal bersama kami, dan kongsi bilik dengan ku, bilik tu kecil saja, jadi kami kongsi katil yang sama, dia tidur hanya guna boxer, tidur disebelah ku, dia baik, dia ada gf. tapi dugaan semakin hebat ku rasa, aku mula tertarik melihat bodynya, cukup2 membuat ku gila... 

hanya tuhan saja tahu perasaan ku... kalau boleh aku ingin peluk dia setiap malam.. 

tapi aku sedar dan akur dengan perintah dan larangan agama, dan aku tak pernah sentuh dia kecuali hanya berjabat tangan saja. aku cukup tertekan dengan perasaan ini, kadang2 aku menagis, aku berdoa, kadang2 aku rasa nak bunuh diri untuk akhiri semua bebanan ini, kadang2 aku rasa tuhan tak adil buat diri ku.. why aku perasaan ini ??????????? 

aku cuma dapat pendam saja perasaan ni, dan aku cuba menjauhkan diri daripada dia, tapi dia mula menyedari tingkah laku berubah menjauh diri dari dia. kadang2 aku tidur di ruang tamu, dia tidur di bilik, tapi pernah aku tersedar dari tidur dirunag tamu,dia tidur di sebelah ku berkongsi bantal yang sama.... aku sayang dia, tapi aku tak pernah luahkan dengan dia, aku tak nak rosakkan hubungan dia dengan gf dia, dia anggap aku sebagai kawan saja tak lebih dari itu.. 

ya ALLAH tolonglah hambah mu yang hinah ini... aku tak sanggup hidup terus dibelenggu dengan perasaan ini. sekarang aku ambil keputusan pindah rumah untuk jauh dari dia.. tapi dia mahu ikut aku pindah rumah.... Ya ALLAH tolonglah aku, aku buntuh.... aku tak tahu nak buat apa.. tolong..... 

MEGAT
bukan nama sebenar

sumber dari ruang komen didalam entri ini
http://hivadadidalamdarahaku.blogspot.com/2014/02/aslan-kenapa-saya-harus-ada-perasaan.html

1 comment:

  1. Jgn di ikut kn sgt megat dgn perasaan tu..

    ReplyDelete

LABELS

10 sepuluh (28) 4 peringkat hiv sebelum menjadi aids (1) 5 lima (11) adik MS (4) aids kaitan dengan penyakit kulit (1) aku plhiv redha (1) amenia dan hiv (1) apa itu hiv apa itu aids (1) aplikasi (4) asas tentang hiv/aids (6) baby free hiv (10) bacha bazi (1) bagaimana hiv berjangkit? (3) bagaimana hiv tidak berjangkit? (2) barah otak (1) baru diagnosis hiv (13) basikal (2) bengkak puting tetek (3) berapa lama kuman hiv bertahan diluar badan (1) berbekam (1) berita hiv/aids (112) bisekual (21) buku dan majalah (16) buku informasi hiv/aids (3) buku kehidupan yang positif (10) buku nota hiv/aids (4) buku panduan HIV Levi Strauss (3) cara mengetahui samada saya telah dijangkiti hiv? (1) CD4 (6) CMIA principle test (2) dairy kehidupan (342) delima (pomegranate) (2) derma darah (4) diabetes (3) Efavirenz (3) fakta (10) fidyah (1) filem (17) gonorea (3) HAART (27) habbatus sauda (nigella sativa) (1) harga ubatan (6) hari aids sedunia (12) hepatitis (3) herpes (9) herpes zoster (1) hiv bukan hukuman mati (1) hiv bukan penyebab aids (1) hiv kaitan dengan antidepresan dan penggunaan dadah (1) hiv kaitan dengan hipertensi dan osteoporosis (1) hiv kaitan dengan jantung dan diabetes (2) hiv kaitan dengan kanser dan ginjal (1) hiv kaitan dengan kemerosotan otak dan lemak (1) hiv kaitan dengan makanan dan supplemen (2) hiv kaitan dengan rokok dan alkohol (2) hiv test kit (8) homosekual (7) hukuman jenayah seksual luar tabii (2) icon (11) insurans/pinjaman peribadi plhiv (3) istilah yang perlu dielakkan (1) jangkitan dan simptom hiv (6) jangkitan hiv kali ke dua (2) jangkitan opportunistik (JO) (2) kaitan tidur dan hiv (1) kandida/fungus (1) kanser (12) kanser hidung (3) kanser payu dara lelaki (3) kaposi sarcoma (1) kaunseling telefon nombor (4) kelenjar tiroid (1) kesan sampingan (8) kesihatan (11) ketuat genital (4) keyakinan kemurungan kebimbangan terhadap hiv (20) khatan (7) kondom (3) lebah dan hiv/aids (3) lesbian (9) LGBT (31) lipoatrophy (5) liwat (14) luar negara (57) madu (1) majlis AIDS malaysia (MAC) (1) maklumat hiv/aids (158) mengapa perlu lakukan ujian hiv awal? (2) methadone maintenance therapy (MMT) (1) MFZ (3) minda jasmani rohani (1) mitos hiv (5) mulut dan gigi (1) MylifeMystoryPT (6) NAJMI (56) najmi jumpa doktor (9) nelayan dan hiv (1) nukilan (1) nyamuk (3) onani (2) organ hati/hepatoksisiti (1) p t foundition (2) panduan/petua (47) peenyembuhan penyakit hiv/aids (1) pemakanan (1) penagih dadah (13) penawar HIV/AIDS?? (2) pengenalan hiv/aids (1) penuaan (1) penyakit kelamin (30) pep - post exposure prophylaxis (2) peria katak (1) perkahwinan (70) photo (11) PLHIV (175) pneumonia (1) positif thinking (1) prosedur melangkah jalani ujian hiv (3) puasa (17) rawatan (8) rawatan dan sokongan bantuan (1) rawatan peringkat ke 2 (2) red ribbon (1) remaja bawah umur dan hiv (6) rencana/artikel (58) risalah (12) rogol (9) rumah perlindungan hiv (23) rumah wahidayah (9) RVD (RetroViral Disease) (1) sajak (1) sauna (2) saya positif (9) sejarah hiv/aids (5) seks dan hubungan (28) selebriti (13) sembuh cara islam (2) senaman (2) siapa hendak diberitahu? (3) sifilis (4) skim PAL (2) SLE (Systemic Lupus Erythematosus) (1) SLN30 (1) soaljawab (89) solat (2) songsang (286) spirulina (1) stavudine (1) stigma/diskriminasi (27) stress (3) sub-jenis jenis golongan dan jenis hiv (1) tatoo dan tindik (1) TB tuberculosis (4) TENVIR EM dan STOCRIN (2) top vs bottom (1) travel dan plhiv (9) truvada pil pencegah hiv (1) ubat generik (2) ujian air kencing (2) ujian hiv imun cd4 dan viral load (2) ujian saringan hiv (15) umrah dan haji (4) urusan jenazah (6) video (83) viral load (5) wanita (119) window period 14 days (3) zakat (1) zali dan lisa (4) zoophilia (1)

RECENT POST