Thursday, 15 January 2015

FAREEZAL - AKU GAYBOY POSITIF HIV

Assalamualaikum abang, sy Fareezal (bukan nama sebenar). sebenarnya dah lama nak emel.. tp takut... Sebelum ni, sy 100% gayboy.. langsung tak minat perempuan.. kalau mbr sembang pasal pan##, saya geli.. imagine pun saya geli.. 

photo hanya hiasan - www.essentialbaby.com.au

tp Alhamdulillah, Allah dah beri saya petunjuk.. sy dah mula ada rasa, ada perasaan dan ada nafsu.. sy betul2 nak berubah.. dah tak nak ada napsu pada lelaki.. saya tak nak hidup mcm dulu lagi... saya pernah bercinta dgn lelaki.. pahit abang.. sangat2 pahit. bercinta dengan lelaki ni.. Ini kisah sy sebagai seorang gayboy..

Part 1

Sy start sejak darjah 6 lagi.. time tu sy setakat suka blo#&$b jer. jahat sgt time tu.. tp setakat tu jerla.. takder smpai berat2.. Smpaila sy sambung belajar.. time tu sy mula start chatting mirc.. mula2 belajar kenal dunia gay.. time tu bulan puasa.. sy chat.. jumpala sorang mamat ni.. kebetulan, dia duduk dekat dengan uni sy.. kami pun jumpa.. sebelum sy jumpa dia, sy mintak "Ya Allah, kalau ini nak seks jugak.. maka akan aku jadi seks seeker" mungkin Dia nak tunjuk, lelaki yg sy jumpa ni, mencari cinta.. 1st meet, walaupun tido sekatil.. dia tak buat apa2 pun.. sy just urut dia.. masa sy balik.. sy sy bahagia sgt.. ay rasa sy jumpa apa yg saya cari... 

lepas tu, on 2nd meet.. kitorang ringan2 p time tu bulan pose, so kitorang takla smpai pancut.. halfway jer.. lepas tu, kitorang pun kaple.. dialah cinta sy.. cinta pertama saya... hilang 'teruna' saya pada dia.. tak lama, 3 bulan jer.. 3 bulan jer sy sempat merasa bahagia.. lepas tu dia tinggalkan saya.. time tu dia ada bf.. kiranya time tu, sy bermadu.. dia bgtau, dia akan kembali kepada saya lepas dia clash dgn bf dia.. sy pun dgn bodohnya.. saya tunggu.. tup tup.. dia jumpa org lain.. sedey giler time tu abang.. tp takpela kan.. org dah tak nak... 

sy terima, sy kawan gak dgn dia sebab dia bgtau dia tak ramai kawan.. tp, dalam keadaan sy berkawan dgn dia.. dalam keadaan dia dah ada bf baru.. dia tetap nak kat saya... susahnya dia nak lepaskan saya... sebab ada malam tu.. dia kol, sy sembang2 dgn dia.. lepas tu dia ckp smth yg dia selalu ckp sebelum tido.. "Thanks and sory for evrythg" sy bgtahu dia, jgn, it'll make the loves stronger.. dia boleh ckp.. 'biarlah' Ya Allah, tak taula caner keadaan sy time tu.. yang paling sakit hati.. bila saya tanya, dia boleh ckap "since when" pastu, sy tanya lagi.. dia bg alasan.. time tu nak tido.. so kepala bengong2 skit... berat sgt2 time tu.. last2 dia hilangkan diri.. tukar no semua.. tak taula abang caner keadaan sy time tu.. down gila.. sy cuba lupa, tp tak boleh..

Allah uji saya time tu dgn sangat2 hebat... bf baru ex saya, duduk di rawang.. saya pun duduk di rawang.. byk kali terserempak dia.. lepas tu, ex sy mix.. chi-malay.. duduk di sg petani.. ( dia kat kl sebab dia pun student, uitm), Dengan kebetulannya, saya sebilik dgn org yg sama abang.. Beratnya dugaan time tu.. org yg sama maksud saya, kawan sebilik saya pun mix chi-malay.. family pun kat sp.. byk persamaan dia ngan ex sy.. sy tak boleh fokus stdy.. at last, result tak ok.. sy dibuang.. boley jer saya masuk balik.. tp ekonomi time tu tak membantu.. then sy decide, mungkin bukan rezeki.. 

sy pun kerja.. start kejerla sy hidup dgn penuh kekotoran.. pegi gay spa.. pastu ONS semua.. ader yg protected.. ader yg tak... pastu, sy bosan.. sebab setiap kali lepas ONS. Sy rasa bersalah.. sy mula layan escort.. massageboy.. sy byr utk sex dan massage.. time tu, baru rasa ok skit.. tak bersalah sgt.. sy rasa, itulah punca sy dpt HIV. Sebab ada 2 org yg saya fucked without condom.. escort.. tp sy tak tahu yg mana i got infected from.. 

bila sy dpt tahu.. ( sy pergi klinik swasta buat bloodtest) sy sedey giler.. tp kejap jer.. sy pun tak tau kenapa kejap jer sedey.. mungkin sebab saya sedar itu salah sy.. nak menyesal caner pun tak guna.. berani buat, berani tanggung.. dalam kurang 2 minggu jer sy down.. pastu, sy tetap hidup sbg gayboy.. layan escort jugak...

smpaila baru2 ni, 

sy suka kat seorang lelaki di ofis part time saya... kita gay ni tau peel gay caner kan bang.. sy tau dia pun suka saya.. rasa perasaan cinta tu antara dia dan sy.. mcm normal kaple.. we felt each other.. tp, sy tak bgtau dia.. dia pun tak bgtau sy.. sy tak sure lagi dia str8 ker gay.. sebab kekadang, dia tunjuk gmbar awek.. lepas tu, ader sehari tu.. dia shift awal.. sy shift lmbat.. dia balik dalam pukul 7. Sy masuk pukul 6.. sy tanyer dia, nak balik ker.. dia ckp ya.. dia bg isyarat suh kol... malam tu, sy pun kol.. tp tak ckp aperpun.. sy takut.. tak sure dia str8 ker tak.. time tu kitorang mcm main tarik tali... sy time tu pun ader sorang awek yg sy berkenan.. dan dpt rasa dia pun suka kat sy.. 

perasaan berbelah bg antara dia dan awek ni.. pas tu, esoknya, dekat ofis, sy duk sebelah dia..  sy tanyerla.. awek maner? dia pun tunjuk gmbar awek dia.. lepas tu dia ckp "awek tu perangai mcm sial" "ader sorg tu mcm nak tak nak jer" lepas tu, sy tunjuk gmbar awek yang sy suka tu kat dia.. maser nak balik.. dekat pintu.. dia ckp i love you.. lepas tu dia patah balik.. dgn alasan nak tgk ada apa2 yg dia tinggal.. bersalahnya sy time tu... main2kan perasaan dia.. dahla muda lagi.. 23 baru.. takpela, ini yg terbaik utk sy.. 

tp lepas tu, sy dpt tahu, awek yg sy minat dah ada yg punya.. sy mcm Ya Allah.. disaat kau buka hatini utk menerima seorang perempuan.. canilak jadinya.. sedey sy time tu.. sy tgk wechat awek tu.. dia letak "Maafkan aku" lepas tu, lain dah dia pandang sy.. tak mcm dulu.. sekarang, dia dah pun bertunang...

berbalik kpd budak opis part time sy, lepas sy sedey tu.. perasaan sy kat dia dtg balik.. then, sy decide utk bgtau.. sy pun bgtau.. sy bgtau dia lepas kitorang karok ramai2.. time tu sy masih lg nmpak dia yg sy syg.. tp, masa sy bgtau dia.. dia lain sikit.. berubah tetibe.. dlm stgh jam.. bila sy bgtau, dia ckp dia str8.. takder bengkok2.. sy terkejut.. sy jumpa a denial guy atau biseks.. sebab, sy ada baca, pasal biseks ni.. bila dia str8, dia lain, bila dia gay.. dia lain.. sekarang, memang lain giler perangai dia.. berubah.. tak mcm masa sy mula2 kenal dia... tak tahula abang.. mungkin tuhan nak tunjuk kat sy, betapa pahitnya berkasih syg dgn lelaki.. betapa Dia sayangkan sy, dan nak sy berubah.. tp sedeyla.. dia bg 2 pilihan.. awek yg sy suka.. dan lelaki opis sy.. bila sy pilih awek tu.. Dia ambik balik.. Bila saya pilih lelaki tu.. pun dia ambik balik.. downnyer sy abang.. benda ni baru jer jadi.. 2 bulan..

sekarang sy tgh cuba lupa aper yg budak lelaki tu dah buat pada sy.. susah abang.. bila org tak jujur dgn kita.. sy cerita ni sebab nak kongsi pengalaman dan utk mengingatkan diri sy sendiri.. betapa Tuhan tu larang hubungan sesama sejenis.. inilah sebab dia.. bahagianya sekejap.. deritanya.. Ya Allah.. hanya Tuhan yg tahu... Baru2 ni budak ofis full time sy kawin, ( sy ada 2 kejer, full time dan part time.. dua2 yg halal yer.. :p) org tu sy syg.. dia pun tahu sy syg dia.. tp takderla syg bernafsu.. sy suka peluk dia.. bila dia kawin, sedey sy time tu.. sy pergi kenduri dia, sebelum balik sy jumpa dia ngan bini dia nak bergambar.. pastu, sebelum sy gerak.. sy tanya.. nak peluk?? Dia ckp, nak peluk?? Meh2.. sy pun peluk dia.. dalam kereta, semasa perjalanan balik sy nangis.. sy tanya, Ya Allah, alangkah bagusnya kalau perasaan sayang ni aku bg kat seorang perempuan" Down gila abang time tu.. skarang dah beransur pulih...

Pada sy kan abang, segala bentuk perasaan tu.. perasaan, napsu pada kaum sejenis ni.. ia adalah satu bentuk ujian.. Tuhan takkan ciptakan hambanya sedemikian rupa.. Dia bg kita perasaan tu.. sebagai satu bentuk ujian utk kiter.. samada kita lawan.. ataupun kita kawan.. sy pilih utk berkawan dengan perasaan tu.. dan apa yg sy dapat.. apa yg saya rasa.. kbahagiannyer yg sekejap.. derita dan penyesalan yg berpanjangan... Terkadang sy menyesal sgt membiarkan diri saya terjebak dalam dunia ni... 

Seperti yang saya bgtahu awal tadi, Saya dah mula ada perasaan kat perempuan.. Sy bersyukur sgt2.. Alhamdulillah, Dia masih sygkan saya.. Perasaan sy pada lelaki sy tak nafikan.. memang masih ada.. tp, Saya rasa, alang2 Dia dah bg perasaan dan nafsu kat perempuan.. baik sy cuba fokus kepada yang itu.. Sy cuba utk kawal sedaya upaya sy... 

Abang Najmi tolong doakan sy yer...

Pesan saya kepada rakan2 yang ada perasaan kpd kaum sejenis.. cuba lakukan apa yang saya lakukan...Saya sebelum ni, tertarik dgn abam2 motor.. stim.. hahaha.. tp sy decide, instead of admiring them.. why not I'll be one of them.. Sy beli motor dan Alhamdulillah... sekarang sy tgk dorang pun dah tak stim dah mcm dulu... Kalau suka org berpakaian smart, office wear semua.. cuba jadi mcm dorang... Ini ikhtiar saya, sy cuba kongsi.. mungkin ini berkesan kat kawan luar sana..

Part 2

Wah.. ader part 2 lagi..sy tak tau abang baca smpai habis ker tak.. berjela2.. hahahha..erm, Td sy kongsi pengalaman, ni sy ada masalah sikit..Saya cuba kurangkan nafsu saya pada lelaki.. Alhamdulillah, dah kurang...

Cuma sekarang problem saya, lately, sejak saya dah ada keinginan, nafsu kat perempuan.. sy macam nakkkkk jer bang... saya takut.. saya tak nak terjerumus ke lembah zina.. sedangkan dengan lelaki pun sy tak tahan.. inikan pulak dgn perempuan..Saya takut..

Sebenarnya, saya nak kawin... nak bercinta dgn perempuan... betul2 nak berubah.. cuma problem saya.. dengan keadaan saya sekarang ni... saya tak tahu abang.. saya hiv +ve sejak april 2013. Belum start HAART lagi.. cd4 masih ok.. maybe sebab saya tak fikir sgt yg saya ada hiv.. so I live my life as per normal.. jaga makan... semua.. so far alhamdulillah... 

Ok, kembali kepada masalah sebenar sy... erm, saya nak bercinta dgn perempuan.. tp tak taula abang.. ader ker yg nak... sy nak berkenalan dgn perempuan yang ada hiv sebab sy rasa, saya tak nak menindas a non-hiv woman.. umo sy 27.

saya mintak maaf kalau2 permintaan saya melampau.. saya tau, abang bukan agensi pencari jodoh... Cuma, saya nak berubah...saya tau mesti abang kenal ramai perempuan yg hiv jugak... kalau abang tak keberatan.. saya tak berharap.. sy paham... ini ikhtiar saya.. jodoh tak dtg kalau tak dicari... kalau abang dpt bantu saya.. saya bersyukur sgt2...

Sekian.. maaf, ambil masa abang baca emel saya... terima kasih abang.. sebab beri satu ruang utk sy luahkan perasaan sy..

Terima Kasih Abang Najmi..Assalamualaikum.. Semoga Allah memberkati abang.. Aminnnn...

FAREEZAL
(bukan nama sebenar)



Maaf saya tidak dapat perbaiki ayat- ayat perkongsian dari saudara Fazreezal seperti mana saya lakukan pada perkongsian-perkongsian dari pembaca yang lalu, kerana tiada kemudahan buat masa ini, perkongsian ini saya terus copy dan paste dari ruang kotak email terus ke blog dan dilakukan di cyber cafe aje...akan ambil masa lama nak perbaikinya, almaklum lah masa berjalan...kos nak bayar kat taukey kedai ni pun berjalan...:).- NAJMI



2 comments:

  1. kalau ade keinginan nk berubah..berubah la dengan cara yang betul dik..jangan melepaskan batuk di tangga.... jgn mainkan perasaan perempuan.... akak tahu sebab akak merasa betapa sakitnya..betapa perit semua tuh... bukan senang akak buat keputusan semua tu tapi at the end....rasa di tipu.. jodoh ni semua kerja Allah... akak pun percaya, akak terima setelah habis fikir..

    jadi adik jangan la berubah kerana orang lain..berubah la kerana Allah... susah untuk berubah tapi sampai bila nak bergelumang dosa... ajal maut bila2 masa je boleh dtg menjemput...

    maaf kalau ada terkasar bahasa

    ReplyDelete
  2. Aku pun punyai masalah yang hampir sama.Jatuh cinta dengan rakan lelaki satu tempat kerja.Kebetulan dia duduk di meja sebelah aku..Hari-hari rasa terseksa perasaan ni sebab sentiasa jumpa dia setiap hari.Kalau breakfast pun sama-sama...kalaulah perasaan ni untuk perempuan,alangkah gembiranya aku...tapi apakan daya,aku lebih menyukai lelaki...buat kerja pun sama-sama dengan dia...bila makan berdua,aku amik kesempatan menenung muka dia sambil dalam hati ni cakap, "kenapalah aku lebih menyintai lelaki berbanding perempuan"....dulu,aku terlajak dengan seorang daddy,,tu pun just kissing jek,,,pastu hati ni tersedar dan cepat-cepat terus tolak.....kalau lah iman tak kuat,mesti aku dah terlanjur....bila dah solat taubat,rasa menyesal sangat-sangat....namun,hari ni,kawan 1 ofis aku tu naik pangkat.sama level dengan aku.tapi dia kene kursus selama 1 tahun 6bln dan akan pindah.sekarang pun sedang aku menaip senyap-senyap ni,dia tengah kemas barang..hati ni terlalu sedih...tapi aku pikir logik,tak kan la aku nak bersedih sedangkan dia happy dengan bini dia..kan bodoh namanya siksa diri....jadi, nak tak nak,aku buat biasa la,,,,mungkin ini aturan Tuhan supaya aku tak terseksa dengan melihat dia seharian.Jadi Tuhan pindahkan dia...dan mungkin rezeki dia juga kan...jadi apa-apa pun,pikirlah diri kita ni ,,jangan dipikirkan orang lain yang sememangnya straight.tak macam kita yang bengkok ni...jadi sekarang,perasaan aku dah tak tertekan sebab tak mengadap dia hari-hari.Bila aku baca blog abg najmi ni,rupa-rupanya,ramai yang kat luar tu yang menghadapi situasi yang sama dengan aku.Jadi aku tak bolehla merungut dan tertekan sebab ada lagi yang lebih malang daripada aku...Sekarang aku just nak fokus pada keje aku...sakit nak melayan perasaan ni...tahun depan sambung belajar.Kalau orang tanya kenapa tak kawin,aku cakapla tengah belajar walaupun ianya penbelajaran jarak jauh,,,hahaha,,umur tahun depan pun dah masuk 30 tahun.Dah tak payah pikir benda-benda ni lagi,,,pikir cari duit lagi bagus..kepada yang senasib dengan aku,kene sabar dan kuatkan semangat.Solat memang kene buat 5 waktu sehari.tak boleh tinggal-tinggal...apa yang bestnya solat ni,lepas jek aku solat,aku berdialog dengan Allah,,mengeluh kesah dengan dia macam aku tulis wall kat FB..hahaha...ok lah,,,sekali lagi selamat dunia akhirat kepada anda semua...~~~

    ReplyDelete

LABELS

10 sepuluh (28) 4 peringkat hiv sebelum menjadi aids (1) 5 lima (11) adik MS (4) aids kaitan dengan penyakit kulit (1) aku plhiv redha (1) amenia dan hiv (1) apa itu hiv apa itu aids (1) aplikasi (4) asas tentang hiv/aids (6) baby free hiv (10) bacha bazi (1) bagaimana hiv berjangkit? (3) bagaimana hiv tidak berjangkit? (2) barah otak (1) baru diagnosis hiv (13) basikal (2) bengkak puting tetek (3) berapa lama kuman hiv bertahan diluar badan (1) berbekam (1) berita hiv/aids (112) bisekual (21) buku dan majalah (16) buku informasi hiv/aids (3) buku kehidupan yang positif (10) buku nota hiv/aids (4) buku panduan HIV Levi Strauss (3) cara mengetahui samada saya telah dijangkiti hiv? (1) CD4 (6) CMIA principle test (2) dairy kehidupan (342) delima (pomegranate) (2) derma darah (4) diabetes (3) Efavirenz (3) fakta (10) fidyah (1) filem (17) gonorea (3) HAART (27) habbatus sauda (nigella sativa) (1) harga ubatan (6) hari aids sedunia (12) hepatitis (3) herpes (9) herpes zoster (1) hiv bukan hukuman mati (1) hiv bukan penyebab aids (1) hiv kaitan dengan antidepresan dan penggunaan dadah (1) hiv kaitan dengan hipertensi dan osteoporosis (1) hiv kaitan dengan jantung dan diabetes (2) hiv kaitan dengan kanser dan ginjal (1) hiv kaitan dengan kemerosotan otak dan lemak (1) hiv kaitan dengan makanan dan supplemen (2) hiv kaitan dengan rokok dan alkohol (2) hiv test kit (8) homosekual (7) hukuman jenayah seksual luar tabii (2) icon (11) insurans/pinjaman peribadi plhiv (3) istilah yang perlu dielakkan (1) jangkitan dan simptom hiv (6) jangkitan hiv kali ke dua (2) jangkitan opportunistik (JO) (2) kaitan tidur dan hiv (1) kandida/fungus (1) kanser (12) kanser hidung (3) kanser payu dara lelaki (3) kaposi sarcoma (1) kaunseling telefon nombor (4) kelenjar tiroid (1) kesan sampingan (8) kesihatan (11) ketuat genital (4) keyakinan kemurungan kebimbangan terhadap hiv (20) khatan (7) kondom (3) lebah dan hiv/aids (3) lesbian (9) LGBT (31) lipoatrophy (5) liwat (14) luar negara (57) madu (1) majlis AIDS malaysia (MAC) (1) maklumat hiv/aids (158) mengapa perlu lakukan ujian hiv awal? (2) methadone maintenance therapy (MMT) (1) MFZ (3) minda jasmani rohani (1) mitos hiv (5) mulut dan gigi (1) MylifeMystoryPT (6) NAJMI (56) najmi jumpa doktor (9) nelayan dan hiv (1) nukilan (1) nyamuk (3) onani (2) organ hati/hepatoksisiti (1) p t foundition (2) panduan/petua (47) peenyembuhan penyakit hiv/aids (1) pemakanan (1) penagih dadah (13) penawar HIV/AIDS?? (2) pengenalan hiv/aids (1) penuaan (1) penyakit kelamin (30) pep - post exposure prophylaxis (2) peria katak (1) perkahwinan (70) photo (11) PLHIV (175) pneumonia (1) positif thinking (1) prosedur melangkah jalani ujian hiv (3) puasa (17) rawatan (8) rawatan dan sokongan bantuan (1) rawatan peringkat ke 2 (2) red ribbon (1) remaja bawah umur dan hiv (6) rencana/artikel (58) risalah (12) rogol (9) rumah perlindungan hiv (23) rumah wahidayah (9) RVD (RetroViral Disease) (1) sajak (1) sauna (2) saya positif (9) sejarah hiv/aids (5) seks dan hubungan (28) selebriti (13) sembuh cara islam (2) senaman (2) siapa hendak diberitahu? (3) sifilis (4) skim PAL (2) SLE (Systemic Lupus Erythematosus) (1) SLN30 (1) soaljawab (89) solat (2) songsang (286) spirulina (1) stavudine (1) stigma/diskriminasi (27) stress (3) sub-jenis jenis golongan dan jenis hiv (1) tatoo dan tindik (1) TB tuberculosis (4) TENVIR EM dan STOCRIN (2) top vs bottom (1) travel dan plhiv (9) truvada pil pencegah hiv (1) ubat generik (2) ujian air kencing (2) ujian hiv imun cd4 dan viral load (2) ujian saringan hiv (15) umrah dan haji (4) urusan jenazah (6) video (83) viral load (5) wanita (119) window period 14 days (3) zakat (1) zali dan lisa (4) zoophilia (1)

RECENT POST