Saturday, 18 October 2014

TERUS BERJUANG - ABANG KANDUNG PERKOSA SAYA KETIKA KECIL

Hi abang najmi.

Saya adalah antara pembaca baru blog abang ini, sungguh menarik sekali melihat pelbagai ragam manusia di dalam dunia serba terbalik ini. Panggil sahaja saya Terus Berjuang. Saya nak juga kongsi masalah dan bagaimana saya boleh menjadi songsang ni. Saya bukanlah gay seratus peratus, saya meminati perempuan juga, jadinya saya ni dalam kategori biseksual lah kan tapi minat tu lebih kepada lelaki. 

photo hanya hiasan

Sekolah rendah
 
Bagaimana saya oleh jadi seperti ni, boleh saya cakap ni semua salah abang kandung saya. Kejadian ni berlaku kepada saya semasa saya berumur dalam 10 tahun rasanya. Dalam darjah 4 dan masih belum baligh lagi masa tu. Waktu tu malam, saya dan abang saya memang share satu katil. Masa tu saya dah nyenyak tidur dan tetiba saya dapat rasa ada benda tindih saya dan terkejutnya saya bila saya buka mata sikit tengok abang saya sendiri tengah romen adik dia. Habis saya diperkosanya, dimasukkan ***** dia kedalam mulut, pehh, rasa nak termuntah lagi. Kejadian itu berlaku kepada saya sekejap je dalam 15minit sebab tetiba pintu bilik kami ditolak seseorang, mungkin ayah kot, nak tengok anak-anaknya tidur ke tak.

Lepas tu, keadaan jadi seperti biasa, mungkin lepas tu, dia puaskan diri dia sendirian kot. Dan sepanjang abang saya mainkan saya, saya buat-buat tidur walaupun saya sedar apa yang berlalu keatas saya. Mungkin dia baru masuk akil baligh kot, sebab tu dia lepaskan semua nafsu dekat saya malam itu. Dia hanya memperkosakan saya dengan melakukan macam-macam kepada saya tetapi perkara, sebab itulah yang telah merubah nafsu saya.  

Saya sukakan lelaki, saya mengharapkan cinta lelaki, saya mahu lelaki jadi peneman saya, boyfriend saya. Sejak itu, saya memang tidak rapat dengan abang saya walaupun dulu kami rapat sangat, mandi sesama dan sebagainya (oh kenangan tinggal kenangan!). Keputusan UPSR keluar, keputusan saya amat memberangsangkan, terukir luas senyuman di muka ayah dan mak saya. 

Namun segala berubah apabila saya masuk kedalam sekolah menengah. 

Sekolah menengah

Apabila masuk sekolah menengah, saya terjebak pula dengan pornografi, kawan saya yang ajar (oh friend, kau memang s**t), dialah yang ajar saya buka laman web lucah dalam handphone, dulu handphone tak sesmart seperti sekarang ni. Boleh buka web yang ringan-ringan saja, tengok-tengok gambar dan dulu ada trick boleh download free, dulu line pun serius lagi bagus dari sekarang, mulalah saya download video-video lucah perempuan, laki. Laki-laki. Perempuan-perempuan tak ada. Hehe.

Dan sejak itu saya mula sukakan perempuan juga. Saya pernah couple dengan seorang, dua kot perempuan sebab saya ni ada juga muka, hensemlah juga cuma kurus dan kurang bergaya. Dan saya ketagihkan cinta lelaki, saya daftar ke laman-laman sosial yang ditawarkan oleh maxis di webpage diaorang untuk pengguna handphone tapi saya boleh ingat satu je iaitu “m-life” dan myspace jela yang popular dulu. Serius dulu memang aktif m-life ni.

Disini mulalah saya stalk lelaki-lelaki handsome sebab saya mudah sangat tertarik dengan lelaki yang ada rupa ni, kalau badan mantap lagilah meliar mata saya. Dan ada jugalah perkenalan dan dulu saya memang suka sangat buat abang angkat. Yelakan dah lama sangat tak dapat kasih sayang seorang abang dan mungkin sebab tu saya rajin cari abang baru.

Antara banyak-banyak abang angkat “alam maya” yang pernah saya tackle, seorang ni yang paling special. Dia duduk di JB, masih belajar. Kami sering mesej, bila sehari tak mesej memang dunia ni gelap je.. haha. Kami sering juga share gambar-gambar naked, masturbate, after masturbate and others. Serius macam couple dah. Mulalah bibit-bibit cinta kami..  namun hubungan maya kami diganggu oleh seseorang, perampas abang saya. Dia contact saya, marah-marah dekat saya, “kau tak perlu lagi nak panggil dia abang sebab dia milik saya”, fuhhh.. kekecewaan campur dengan kegeraman. Serius abang angkat saya pun dah tak contact dengan saya selepas tu, dia senyap tinggalkan saya, tinggalkan saya keseorangan.

Semenjak tu, saya kerap menangis, mengingatkan apa salah saya kat dia, saya bukanlah lelaki yang kuat, saya lemah dari dalam, saya bila dah sayangkan seseorang tu memang saya tak mudah lepaskan begitu sahaja walaupun tak pernah jumpa pun. Semenjak itu juga, migraine saya bertambah teruk, kerap juga saya migrain.

Masuk tingkatan 5, perkara besar menanti saya “SPM”. Besar sangat sampai saya tak berapa nak endah dengan bendealah itu. Perubahan sikap saya antara sekolah rendah dan sekolah menengah amat ketara sekali kalau dulu ceria, fikiran senang, rajin belajar berbeza dengan sekarang. SPM hampir tiba, kawan-kawan saya mula ajak study group bersama-sama sampai hampir ketengah malam. Jika ada masa je, kami on pergi rumah seorang member ni untuk study. Dan dalam study group ni, saya tak perasan ada seorang kawan saya sebenarnya suka kat saya, dia pun confess kat saya dan kami mulai couple. Dialah orang pertama f*** dan s*** saya. Rasa bahagia sangat bila ada orang hargai kita kan. 

Keputusan SPM pun keluar beberapa bulan selepas tu, keputusan saya langsung tak memberangsangkan. Senyuman tak terukir langsung di wajah ayah saya, Cuma mak saya terukir sedikit. Lepas SPM habis, kami semua buat haluan masing-masing dan saya nekad mencari kerja sebelum sambung belajar dalam peringat diploma.

Universiti 

ALHAMDULILAH dengan keputusan SPM saya yang cukup-cukup makan tu saya diberi peluang untuk sambung belajar di salah satu ipta di pantai timur. Fuhh,, dari selatan ke pantai timur, meme jauh. Terima Kasih Allah. Saya dapat juga menggembirakan hati kedua ibubap saya. 

Disini saya hidup berdikari, mencari ilmu yang saya minati. Pada tahun pertama, kami semua wajib duduk di asrama dan saya dapat sebilik dengan 3 orang budak-budak yang tak punyai paras rupa yang dapat memikat saya, alhamdulilah, kalau mereka ni hensem-hensem, mane tak cair saya, kot-kot setiap malam peluk diorang. Haha.

Saya pun ada minat beberapa lelaki sebatch saya namun akhlak mereka semua tidak saya gemari dan saya just go on dengan kehidupan saya sebagai mahasiswa. Saya masih contact dengan beberapa lelaki yang saya kenal di facebook dan saya pernah jumpa seorang dan kami buat perkara-perkara yang ringan saja sebab saya dah ingin nak main berat-berat ni sebab first time kena time form 5 sangat-sangat menyakitkan dan saya taubat tak mahu buat lebih-lebih lagi, just ringan-ringan je ok. Ni salah satu juga saya nak mengelakkan HIV tapi kan abang Najmi HIV boleh berjangkit ke kalau perkara-perkara seperti oral seks, kiss-kiss, luvbite ni? 

Tahun kedua saya dah mula slow dengan perkara ni sebab saya dapat duduk asrama lagi dan saya dapat teman bilik baru dan salah seorang darinya tabligh. Dan dia ni agak hensem dan punyai badan yang boleh mengiurkan saya. Dia baik dengan saya juga. Namun alhamdulilah sepanjang perkenalan saya dengan dia, tak pernah terlanjur pun malah jadi lagi baik, dialah yang rajin kejut teman-teman sebilik dia bangun solat subuh yang sememang saya sendiri sangat liat nak bangun. 

Dan bila cakap mengenai tabligh ni, kawan-kawan tabligh dia memang rajin singgah bilik kita orang dan bagi usrah, nasihat dan sering menanyakan saya soalan, saya pun dengar je dan perkara-perkara yang diperkatakan abang-abang tu memang masuk dalam kehati saya. Rasa hiba sangat kenapa saya jadi macam ni. Solat 5 waktu saya pun sentiasa penuh atas dorongan dan teguran dia, terima sangat kawan sebab bimbing saya macam ni. 

Buku-buku motivasi, islamik juga berderet di meja belajar saya tatkala baucer buku sudah diperolehi. Saya mahu motivasikan diri saya, alhamdulilah pointer saya naik mendadak sem 3 dan 4. sekarang saya sudah habis belajar dan  sudah 2 tahun saya tak pernah buat apa-apa dengan laki mana-mana. Bila saya nak jumpa dengan lelaki mana-mana seperti ada perkara yang menghalang saya. Tak tahulah, mungkin Allah nak menjaga saya dari saya membuat kemungkaran dan maksiat. 

Namun tak dapat ku duga, saya berkenalan dengan seorang kawan yang agak handsome juga dan saya sengaja jemput dia tidur di rumah saya dan melakukan perkara ringan dengan dia. Dia marah saya. Saya sangat-sangat malu dengan perbuatan saya. Saya tak dapat kawal nafsu saya, hidup saya ni kekadang sunyi sangat sehingga saya mengharapkan cinta seseorang. 

Bagi pengetahuan abang Najmi, sepanjang saya hidup ni, saya beberapa kali jatuh sakit (bukan sebab HIV, cuma imunisasi badan je lemah) seperti demam denggi, eksident dan ada beberapa kali tu saya sakit selama seminggu tak sihat-sihat. Dan kali terakhir saya jatuh sakit tu menyedarkan saya yang Allah bagi kita sakit bagi menghapuskan dosa-dosa kita ni.. menitik airmata saya, apakah saya buat selama ini. Saya tahu Allah itu maha pengampun, maha mengubati tetapi saya masih lagi melakukan perkara terkutuk ini, beberapa kali saya bertaubat, memohon pengampunan dari Allah, menghadap kiblat di atas sejadah berdoa bagi menjauhkan perkara-perkara ini.


“Ya Allah, Kau hilangkanlah nafsu aku terhadap lelaki”

“Ya Allah, Kau positifkanlah minda aku ini dan Kau buanglah segala benda yang negative dari kepala aku ini”

“Aku mahu masuk dalam syurgamu, Ya Allah, aku tak mahu menerima seksaan azab neraka-Mu yang amat dasyat itu”

Namun, saya kerap kali terjerumus ke pornografi, beronani. Saya mahu berubah. Saya berharap ada seorang kawan muncul dalam diri saya mendidik ke arah kebaikan seperti kawan saya semasa diploma itu, mengajar saya kearah kebaikan, bersukan dan ada bila saya kesedihan. 

Ahli keluarga saya bukanlah memahami saya 100%, mereka kerap menganjing saya dan ketawakan saya, bukan memberi sokongan sebab itu saya lebih suka meluahkan perasaan dengan kawan-kawan saya. Ya Allah, tolonglah hambamu seorang ini. :(



TERUS BERJUANG



1 comment:

  1. as usual..utk ke sekian kliny,rse sebak bce blog dan coretan org laen.......:'(

    ReplyDelete

LABELS

10 sepuluh (28) 4 peringkat hiv sebelum menjadi aids (1) 5 lima (11) adik MS (4) aids kaitan dengan penyakit kulit (1) aku plhiv redha (1) amenia dan hiv (1) apa itu hiv apa itu aids (1) aplikasi (4) asas tentang hiv/aids (6) baby free hiv (10) bacha bazi (1) bagaimana hiv berjangkit? (3) bagaimana hiv tidak berjangkit? (2) barah otak (1) baru diagnosis hiv (13) basikal (2) bengkak puting tetek (3) berapa lama kuman hiv bertahan diluar badan (1) berbekam (1) berita hiv/aids (112) bisekual (21) buku dan majalah (16) buku informasi hiv/aids (3) buku kehidupan yang positif (10) buku nota hiv/aids (4) buku panduan HIV Levi Strauss (3) cara mengetahui samada saya telah dijangkiti hiv? (1) CD4 (6) CMIA principle test (2) dairy kehidupan (342) delima (pomegranate) (2) derma darah (4) diabetes (3) Efavirenz (3) fakta (10) fidyah (1) filem (17) gonorea (3) HAART (27) habbatus sauda (nigella sativa) (1) harga ubatan (6) hari aids sedunia (12) hepatitis (3) herpes (9) herpes zoster (1) hiv bukan hukuman mati (1) hiv bukan penyebab aids (1) hiv kaitan dengan antidepresan dan penggunaan dadah (1) hiv kaitan dengan hipertensi dan osteoporosis (1) hiv kaitan dengan jantung dan diabetes (2) hiv kaitan dengan kanser dan ginjal (1) hiv kaitan dengan kemerosotan otak dan lemak (1) hiv kaitan dengan makanan dan supplemen (2) hiv kaitan dengan rokok dan alkohol (2) hiv test kit (8) homosekual (7) hukuman jenayah seksual luar tabii (2) icon (11) insurans/pinjaman peribadi plhiv (3) istilah yang perlu dielakkan (1) jangkitan dan simptom hiv (6) jangkitan hiv kali ke dua (2) jangkitan opportunistik (JO) (2) kaitan tidur dan hiv (1) kandida/fungus (1) kanser (12) kanser hidung (3) kanser payu dara lelaki (3) kaposi sarcoma (1) kaunseling telefon nombor (4) kelenjar tiroid (1) kesan sampingan (8) kesihatan (11) ketuat genital (4) keyakinan kemurungan kebimbangan terhadap hiv (20) khatan (7) kondom (3) lebah dan hiv/aids (3) lesbian (9) LGBT (31) lipoatrophy (5) liwat (14) luar negara (57) madu (1) majlis AIDS malaysia (MAC) (1) maklumat hiv/aids (158) mengapa perlu lakukan ujian hiv awal? (2) methadone maintenance therapy (MMT) (1) MFZ (3) minda jasmani rohani (1) mitos hiv (5) mulut dan gigi (1) MylifeMystoryPT (6) NAJMI (56) najmi jumpa doktor (9) nelayan dan hiv (1) nukilan (1) nyamuk (3) onani (2) organ hati/hepatoksisiti (1) p t foundition (2) panduan/petua (47) peenyembuhan penyakit hiv/aids (1) pemakanan (1) penagih dadah (13) penawar HIV/AIDS?? (2) pengenalan hiv/aids (1) penuaan (1) penyakit kelamin (30) pep - post exposure prophylaxis (2) peria katak (1) perkahwinan (70) photo (11) PLHIV (175) pneumonia (1) positif thinking (1) prosedur melangkah jalani ujian hiv (3) puasa (17) rawatan (8) rawatan dan sokongan bantuan (1) rawatan peringkat ke 2 (2) red ribbon (1) remaja bawah umur dan hiv (6) rencana/artikel (58) risalah (12) rogol (9) rumah perlindungan hiv (23) rumah wahidayah (9) RVD (RetroViral Disease) (1) sajak (1) sauna (2) saya positif (9) sejarah hiv/aids (5) seks dan hubungan (28) selebriti (13) sembuh cara islam (2) senaman (2) siapa hendak diberitahu? (3) sifilis (4) skim PAL (2) SLE (Systemic Lupus Erythematosus) (1) SLN30 (1) soaljawab (89) solat (2) songsang (286) spirulina (1) stavudine (1) stigma/diskriminasi (27) stress (3) sub-jenis jenis golongan dan jenis hiv (1) tatoo dan tindik (1) TB tuberculosis (4) TENVIR EM dan STOCRIN (2) top vs bottom (1) travel dan plhiv (9) truvada pil pencegah hiv (1) ubat generik (2) ujian air kencing (2) ujian hiv imun cd4 dan viral load (2) ujian saringan hiv (15) umrah dan haji (4) urusan jenazah (6) video (83) viral load (5) wanita (119) window period 14 days (3) zakat (1) zali dan lisa (4) zoophilia (1)

RECENT POST