Sunday, 26 October 2014

AMIR - TIDAK PERNAH SUKA TENGOK PAYUDARA WANITA, MACAMMANA NAK KAHWIN?

Salam abang najmi.

Saya AMIR, now im 26, sudah bekerja and silent reader for blog ini for long time already. Saya pun mempunyai masalah yang sama. Memang sedih apabila dikurniakan nafsu songsang. 

photo hanya hiasan

Sejak saya berumur 5 tahun dream of boy, tidak mintak pun untuk mimpikan lelaki and gersang dengan lelaki. Dengan perempuan langsung tak ada perasaan, in fact. Tidak pernah suka tengok payudara perempuan. So how can i will get marry? even though i try i to watch str8 porn, but still tidak terangsang tengok perempuan. 

Sometime berpikir seolah-olah aku tiada masa depan. Parents and adik beradik dah mula tanya pasal awek, mereka mahu aku kahwin awal sebab nanti tak ada lah bila dah tua tapi anak masih kecil. Aku rasa mahu saja menjerit bagitahu yang aku ni gay, tapi aku sabar.

Kadang-kadang selalu aku menangis sendirian memikirkan pasal ini. Kawan-kawan aku sudah ramai yang kahwin, betapa bahagianya tengok dia orang upload gambar kahwin kat facebook, tapi untuk aku adalah sangat mustahil untuk merasai nikmat itu.

Sejujurnya, aku tidak pernah ber"kapel" baik dengan lelaki ataupun perempuan sebelum ini. Sejujurnya bila aku membaca luahan hati gay, ada yang terjerumus dengan gay sejak dibangku sekolah and digoda semasa sekolah, tapi aku bernasib baik tidak pernah lagi mengalami pengalaman digoda. Hurmm aku tidak ada seorang kawan gay pun yang boleh memahami perasaan aku, semuanya aku pendam.

Kawan-kawan pun dah mula pelik kenapa aku masih single, sedangkan aku sudah mempunyai pekerjaan sendiri and sejujurnya sudah layak untuk berrumahtangga. Even semasa university and tempat kerja, ada juga gadis-gadis yang memberi "hint" suka dekat aku, aku boleh merasakan itu semua, and kawan-kawan aku pun perasan and dia orang semua baik and sangat cantik yang jadi rebutan lelaki-lelaki lain, Tapi perempuan itu sukakan aku, dia kata aku baik (dalam hati aku ingin saja menjerit aku bukan lelaki baik, aku lelaki hina yang penuh dengan perasaan gay). 

Disebabkan hal itu, aku menjauhkan diri dari wanita-wanita disebabkan aku takut dia orang crush dengan aku (sorry aku tak hot, tapi entah lah mengapa perempuan boleh sukakan aku)

Pada masa yang sama, aku nervous dengan lelaki, tambah-tambah kalau berhadapan dengan lelaki hensem, dan disebabkan itu aku juga menjauhkan diri dari lelaki. Therefore, aku end up kekurangan kawan, melainkan hanya ditempat kerja aku saja lah kawan-kawan yang aku ada. Kawan-kawan sosial tidak ada. 

Aku banyak menghabiskan masa dengan hanya duduk dirumah sahaja terutama time cuti, tengok movie, kalau keluar pun keluar seorang-seorang. Walaupun sunyi, aku redha. Mungkin semua ini ada hikmah nya. Tuhan tidak akan uji manusia kalau manusia itu tidak dapat tahan dengan ujian tersebut. 

Setiap hari aku berdoa agar Tuhan boleh change naluri aku, tapi aku sedar perasaan songsang sejak dari kecil ini bukan boleh diubah dengan cepat and aku hanya berdoa agar Tuhan permudahkan segala urusan aku di dunia and di akhirat. Kadang-kadang aku kejam, sampai pernah terlintas kat hati kecil ini, minta Tuhan ambil saja nyawa aku awal-awal supaya rahsia aku boleh ditutup rapat-rapat sebelum aku disuruh kahwin. 

Aku sukakan budak-budak, aku ingin sekali mempunyai anak-anak sendiri, tapi aku sedar aku sememangnya tidak mampu. Tapi aku tak akan sesekali berputus asa dengan Tuhan, sebab tidak ada sesuatuu pun yang mustahil bagiNya. 

Sorry kerana komen panjang-panjang, sekadar meluahkan perasaan, aku tak tahu nak luahkan perasaan dekat sesiapa. Sekian sorry.


AMIR



8 comments:

  1. Seems like that we are in d same boat here.. Yet I'm older than u sikit tp bykkan bsabar la n stick dgn prcaya akan ketentuan Allah s.w.t. Maybe belum masanya lg untuk org mcm kita merasa nikmat tu smua, byk2 berbakti utk our families dlm smua aspek, I'm sure yg amir bkn ank buloh betong kan n definitely bkn sebatang kara... Hihi

    ReplyDelete
  2. same dilemma here, kenalan duk tnya dh ada GF blum, rasa kesepian, menjerit dlm hati mcm nk ckp je kita ni gay pada rakan perempuan yg cuba tackle kita, tpi awak lgi baik sebab tk pernah terjerumus dgn aktiviti songsang ni, wlau naluri tu ada sejak kecil n sentiasa membuak-buak bila berdepan dgn lelaki yg hensem, saya doakan awak terus tabah menjalani kehidupan, mcm kata Abg Najmi; "Hidup Mesti Diteruskan" walau kenyataanny sngat pahit utk ditelan.

    ReplyDelete
  3. aku sama mcm ko..xpnah ad kapel..jeles tgk kwn2 yg dh kawen..suke kt bdk2 especially baby boy...tp trust me, u r luckier than me..:)

    my blog: http://warkah-kembara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. aku azhar...27 tahun..aku pun silent reader jugak....tiba2 macam nak kongsi pasal hidup aku....

    aku sedar la aku nie macam pelik waktu kecik....aku suka tengok laki...tambah2 kalo laki hensem....so dari kecik aku tertanye2 kenapa aku suka laki? bukan laki kena suka pompuan ke? aku xdela bgtahu pasal keganjilan nie pada sape2....senyap2 je la....

    waktu sek rendah aku ada minat sorang cikgu nie....cikgu nie cikgu bm....garang gile....tapi setiap kali waktu dia memang aku tertungu2....sampai terbawak2 dalam mimpi cikgu nie.....ape bole buat....masuk sek men....aku masuk asrama....kat asrama lagi banyak dugaan....tapi mungkin sebab ilmu agama aku nie agak banyak jugak....aku tak pernah terlibat dengan aktiviti2 yang tak sihat nie.....org tak tahu pun....lupa pulak nak bagitahu....aku nie boleh dikategorikan dalam kategori hensem dan boleh mencairkan ramai gadis....ramai yang cakap aku hensem tp aku pun tak tahu....hahaha

    waktu aku jadi senior...ada seorang junior nie masuk sek aku....waktu first time untuk sesi suaikenal kitorang satu kumpulan. first time aku tgk dia aku dah cair...hati aku pun cakap dia memang hensem gila....sejak dari tu....aku selalu curi2 tgk muka dia....kalo kat kantin cari dia duduk kat mana....kalo kat surau mula2 selipar dia yang aku cari....aku rasa dia cinta pertama aku kot.....disebabkan kitorang pernah satu kumpulan dulu maka dia kenal la aku nie....tiap kali jumpe dia jantung aku memang berdegup kencang abis....macam nak peluk je dia....

    tapi lama2 kitorang macam makin jauh....jumpa aku pun dia buat tak kisah....aku rasa sedih la jugak...ape salah aku? kalo jumpa tegur la....aku rasa aku tak buat salah pun...ada satu hari tu...aku macam nak luahkan perasaan aku kat dia....aku jumpa dia kat surau....waktu tu nak solat asar....so aku solat....pas abis solat aku cari dia nak luahkan perasaan tapi tak jumpa....so...perkara tu berlalu macam tu je....

    pas abis sek men...aku keluar sek aku x contact dia dah....ade jugak aku curi tgk fb dia dulu....dia pun dah kawin rasanya....dah ada anak.....aku doakan dia bahagia bersama keluarga...dekat 2 3 bulan jugak aku xde selera makan lepas keluar sek sbb rindu kat dia....sakitnya hanya tuhan yang tahu....kira cinta btepuk sebelah tangan la nie...hahaha

    masuk universiti pulak aku jumpe mamat nie....kitorang satu batch....kuliah yang sama...mula2 masuk aku selalu curi tgk dia...tapi dia tak tahu pun...dia cinta kedua aku....tapi tak sampai mampu gegarkan jantung macam cinta pertama....haha lepas beberapa sem tu kitorang satu kuliah, ade tugasan kump...tiba2 dia satu group dengan aku....kitorang jadi rapat....tapi aku berlakon normal je la...takkan nak cakap aku suka kat kau pulak,,,memang seronak tak terkata kalau dapat jumpa dan sembang dengan dia. ada sekali dia datang bilik aku...pastu dia nyanyi lagu pulak kat aku....baring atas katil aku....aku pun heran....sampai sem akhir....habis u....kitorang pun dah tak cantact....aku pun dah malas nak contact dia...

    sekarang aku di alam pekerjaan....memang aku sunyi sangat.....aku memang nak kawin....tapi aku takut....dari dulu aku selalu menangis.....aku selalu buat solat hajat, solat taubat....mintak dari tuhan aku jadi lelaki sejati....kadang2 aku tertanya....kenapa aku? kenapa aku? dari kecik aku tak banyak kawan...keluarga aku pun x rapat...buat keje masing2 je....ayah aku dah meninggal waktu sek men....jadi aku nie dah baiasa dengan dugaan hidup....

    aku tak pernah terjebak dengan aktiviti tidak sehat. solat memang cukup lima waktu...kadang tertinggal jugak Subuh...tp itula....kenapa aku yang terpilih? kadang2 aku terpikir kenapa aku dilahirkan kalau untuk mempunyai naluri yang amcam nie? kadang2 aku rasa tuhan x adil, kejam. Astaqfirullah....ampunkan aku YA ALLAH....dah x terbendung lagi kesedihan aku....aku menangis sorang2...tak ade teman....tapi....HIDUP MESTI DITERUSKAN....aku terus melangkah jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Azhar terima kasih kerana berkongsi kisah..Abg jadikan entri blog luahan Azhar ni nanti insyaallah...:)

      Delete
  5. aku pun sama macam korang.. rasa macam terpinggir.. semua kawan opis dh kahwin.. mesti dia pelik kenapa aku tak kahwen2 lagi.. :((((

    ReplyDelete
  6. Respek dengan korang2 yg kat atas ni. Ini dugaan korang di dunia insya allah ganjaran allah bg di akhirat utk korang pemuda2 beriman. Walaupun korang xde nafsu pada perempuan tp korang masih melawan nafsu sonsang kepada lelaki.berkaca2 mata aku baca komen sorang2...

    ReplyDelete
  7. Allah bagi ujian pada hambanya dalam pelbagai sudut. wang ringgit, wanita, kesihatan juga boleh datang dlm bentuk ujian untuk kita. begitu juga naluri songsang. Allah pilih kamu kamu semua ni sebab istimewa..jadi jgnlah ikutkan hasutan nafsu syaitan. kawal lah nafsu ke arah itu..mmg mudah utk org berckp tetapi tuan badan yg menanggungnya. usaha lah utk elakkan diri dari terus terjerumus.

    ReplyDelete

LABELS

10 sepuluh (28) 4 peringkat hiv sebelum menjadi aids (1) 5 lima (11) adik MS (4) aids kaitan dengan penyakit kulit (1) aku plhiv redha (1) amenia dan hiv (1) apa itu hiv apa itu aids (1) aplikasi (4) asas tentang hiv/aids (6) baby free hiv (10) bacha bazi (1) bagaimana hiv berjangkit? (3) bagaimana hiv tidak berjangkit? (2) barah otak (1) baru diagnosis hiv (13) basikal (2) bengkak puting tetek (3) berapa lama kuman hiv bertahan diluar badan (1) berbekam (1) berita hiv/aids (112) bisekual (21) buku dan majalah (16) buku informasi hiv/aids (3) buku kehidupan yang positif (10) buku nota hiv/aids (4) buku panduan HIV Levi Strauss (3) cara mengetahui samada saya telah dijangkiti hiv? (1) CD4 (6) CMIA principle test (2) dairy kehidupan (342) delima (pomegranate) (2) derma darah (4) diabetes (3) Efavirenz (3) fakta (10) fidyah (1) filem (17) gonorea (3) HAART (27) habbatus sauda (nigella sativa) (1) harga ubatan (6) hari aids sedunia (12) hepatitis (3) herpes (9) herpes zoster (1) hiv bukan hukuman mati (1) hiv bukan penyebab aids (1) hiv kaitan dengan antidepresan dan penggunaan dadah (1) hiv kaitan dengan hipertensi dan osteoporosis (1) hiv kaitan dengan jantung dan diabetes (2) hiv kaitan dengan kanser dan ginjal (1) hiv kaitan dengan kemerosotan otak dan lemak (1) hiv kaitan dengan makanan dan supplemen (2) hiv kaitan dengan rokok dan alkohol (2) hiv test kit (8) homosekual (7) hukuman jenayah seksual luar tabii (2) icon (11) insurans/pinjaman peribadi plhiv (3) istilah yang perlu dielakkan (1) jangkitan dan simptom hiv (6) jangkitan hiv kali ke dua (2) jangkitan opportunistik (JO) (2) kaitan tidur dan hiv (1) kandida/fungus (1) kanser (12) kanser hidung (3) kanser payu dara lelaki (3) kaposi sarcoma (1) kaunseling telefon nombor (4) kelenjar tiroid (1) kesan sampingan (8) kesihatan (11) ketuat genital (4) keyakinan kemurungan kebimbangan terhadap hiv (20) khatan (7) kondom (3) lebah dan hiv/aids (3) lesbian (9) LGBT (31) lipoatrophy (5) liwat (14) luar negara (57) madu (1) majlis AIDS malaysia (MAC) (1) maklumat hiv/aids (158) mengapa perlu lakukan ujian hiv awal? (2) methadone maintenance therapy (MMT) (1) MFZ (3) minda jasmani rohani (1) mitos hiv (5) mulut dan gigi (1) MylifeMystoryPT (6) NAJMI (56) najmi jumpa doktor (9) nelayan dan hiv (1) nukilan (1) nyamuk (3) onani (2) organ hati/hepatoksisiti (1) p t foundition (2) panduan/petua (47) peenyembuhan penyakit hiv/aids (1) pemakanan (1) penagih dadah (13) penawar HIV/AIDS?? (2) pengenalan hiv/aids (1) penuaan (1) penyakit kelamin (30) pep - post exposure prophylaxis (2) peria katak (1) perkahwinan (70) photo (11) PLHIV (175) pneumonia (1) positif thinking (1) prosedur melangkah jalani ujian hiv (3) puasa (17) rawatan (8) rawatan dan sokongan bantuan (1) rawatan peringkat ke 2 (2) red ribbon (1) remaja bawah umur dan hiv (6) rencana/artikel (58) risalah (12) rogol (9) rumah perlindungan hiv (23) rumah wahidayah (9) RVD (RetroViral Disease) (1) sajak (1) sauna (2) saya positif (9) sejarah hiv/aids (5) seks dan hubungan (28) selebriti (13) sembuh cara islam (2) senaman (2) siapa hendak diberitahu? (3) sifilis (4) skim PAL (2) SLE (Systemic Lupus Erythematosus) (1) SLN30 (1) soaljawab (89) solat (2) songsang (286) spirulina (1) stavudine (1) stigma/diskriminasi (27) stress (3) sub-jenis jenis golongan dan jenis hiv (1) tatoo dan tindik (1) TB tuberculosis (4) TENVIR EM dan STOCRIN (2) top vs bottom (1) travel dan plhiv (9) truvada pil pencegah hiv (1) ubat generik (2) ujian air kencing (2) ujian hiv imun cd4 dan viral load (2) ujian saringan hiv (15) umrah dan haji (4) urusan jenazah (6) video (83) viral load (5) wanita (119) window period 14 days (3) zakat (1) zali dan lisa (4) zoophilia (1)

RECENT POST