Monday, 15 September 2014

IKHWAN FAIZIE - ASTAQFIRULLAH SAYA PELAJAR AGAMA, BERUNTUNG MASIH PUNYA IMAN YANG KUKUH

Assalamualaikum semua blogger, termasuk abang Nizam (klik disini). 

Nama saya Ikhwan Faizie, saya pun tinggal kat asrama tapi asrama penuh. Saya berumur 16 tahun dan saya pernah mengalami situasi seperti abang Nizam. Abang mesti seorang yang kuat yah?

Saya pernah ada seorang adik angkat tingkatan 1, nama dia ermmm... tak boleh bagitau rahsia beb. Dia ni kiut sangat, saya bukan jadikan dia adik angkat saya pasal dia kiut ker apehh, cuma saya suka dia sebab dia ni suka curi tumpuan saya.

Memang banyaklah kawan-kawan saya yang beria-ia nak jadikan dia sebagai adik angkat mereka, tapi yang lawaknya dia pilih saya sebagai abang angkat dia, pasal dia ni seorang yang bertubuh rendah, bukan tak enak kalau nak peluk dia tengah malam, cuma dia ni GAY.

Untuk pengetahuan abang Nizam, saya adalah lelaki sejati dan saya membenci hubungan ini tetapi disebabkan perasaan sayang saya kepada adik angkat saya nie, saya terjebak dalam aktiviti songsang nie, tapi tak adalah liwat meliwat and h*s*p2 ni, cuma kami hanya cumbu-cumbu saja.

 
photo hanya hiasan


Astaqfirullah, saya adalah pelajar agama dan antara pelajar terbaik di sekolah saya

Suatu hari saya terfikir, demi menjaga martabat saya dan hubungan saya dengan Tuhan saya terpaksa juga meninggalkan dia begitu saja. Saya beruntung kerana masih mempunyai iman yang kukuh. 

Jadi nasihat saya kepada semua kaum lelaki diluar sana, perbanyakkanlah berzikir, solat dan lakukan amalan-amalan lain yang mampu meningkatkan iman kita, supaya kita dijauhkan dari perbuatan ini.


IKHWAN FAIZIE
Sumber dari ruang komen didalam entri,
NIZAM - SUKARNYA HENDAK BERPISAH DENGAN ADIK ANGKAT



Salam Ikhwan,
Yang penting saudara masih mempunyai iman yang masih kukuh, alhamdulillah kerana saudara tidak terlajak lebih jauh lagi dan tindakan saudara meninggalkan dia pada abang merupakan satu langkah yang bijak buat masa ini Dan jika boleh apabila saudara telah yakin dengan iman dan ketakwaan dalam diri saudara, cuba lah mempengaruhi adik angkat tersebut untuk kembali kepangkal jalan dan agar dia tidak terjerumus lebih jauh sebelum dia terlambat....:)- NAJMI



2 comments:

  1. semoga kita sama2 dalam lindunganNYA..amin

    ReplyDelete
  2. macam mana boleh ada perasaan sayang pada lelaki sedangkan anda lelaki sejati?

    ReplyDelete

LABELS

10 sepuluh (28) 4 peringkat hiv sebelum menjadi aids (1) 5 lima (11) adik MS (4) aids kaitan dengan penyakit kulit (1) aku plhiv redha (1) amenia dan hiv (1) apa itu hiv apa itu aids (1) aplikasi (4) asas tentang hiv/aids (6) baby free hiv (10) bacha bazi (1) bagaimana hiv berjangkit? (3) bagaimana hiv tidak berjangkit? (2) barah otak (1) baru diagnosis hiv (13) basikal (2) bengkak puting tetek (3) berapa lama kuman hiv bertahan diluar badan (1) berbekam (1) berita hiv/aids (112) bisekual (21) buku dan majalah (16) buku informasi hiv/aids (3) buku kehidupan yang positif (10) buku nota hiv/aids (4) buku panduan HIV Levi Strauss (3) cara mengetahui samada saya telah dijangkiti hiv? (1) CD4 (6) CMIA principle test (2) dairy kehidupan (342) delima (pomegranate) (2) derma darah (4) diabetes (3) Efavirenz (3) fakta (10) fidyah (1) filem (17) gonorea (3) HAART (27) habbatus sauda (nigella sativa) (1) harga ubatan (6) hari aids sedunia (12) hepatitis (3) herpes (9) herpes zoster (1) hiv bukan hukuman mati (1) hiv bukan penyebab aids (1) hiv kaitan dengan antidepresan dan penggunaan dadah (1) hiv kaitan dengan hipertensi dan osteoporosis (1) hiv kaitan dengan jantung dan diabetes (2) hiv kaitan dengan kanser dan ginjal (1) hiv kaitan dengan kemerosotan otak dan lemak (1) hiv kaitan dengan makanan dan supplemen (2) hiv kaitan dengan rokok dan alkohol (2) hiv test kit (8) homosekual (7) hukuman jenayah seksual luar tabii (2) icon (11) insurans/pinjaman peribadi plhiv (3) istilah yang perlu dielakkan (1) jangkitan dan simptom hiv (6) jangkitan hiv kali ke dua (2) jangkitan opportunistik (JO) (2) kaitan tidur dan hiv (1) kandida/fungus (1) kanser (12) kanser hidung (3) kanser payu dara lelaki (3) kaposi sarcoma (1) kaunseling telefon nombor (4) kelenjar tiroid (1) kesan sampingan (8) kesihatan (11) ketuat genital (4) keyakinan kemurungan kebimbangan terhadap hiv (20) khatan (7) kondom (3) lebah dan hiv/aids (3) lesbian (9) LGBT (31) lipoatrophy (5) liwat (14) luar negara (57) madu (1) majlis AIDS malaysia (MAC) (1) maklumat hiv/aids (158) mengapa perlu lakukan ujian hiv awal? (2) methadone maintenance therapy (MMT) (1) MFZ (3) minda jasmani rohani (1) mitos hiv (5) mulut dan gigi (1) MylifeMystoryPT (6) NAJMI (56) najmi jumpa doktor (9) nelayan dan hiv (1) nukilan (1) nyamuk (3) onani (2) organ hati/hepatoksisiti (1) p t foundition (2) panduan/petua (47) peenyembuhan penyakit hiv/aids (1) pemakanan (1) penagih dadah (13) penawar HIV/AIDS?? (2) pengenalan hiv/aids (1) penuaan (1) penyakit kelamin (30) pep - post exposure prophylaxis (2) peria katak (1) perkahwinan (70) photo (11) PLHIV (175) pneumonia (1) positif thinking (1) prosedur melangkah jalani ujian hiv (3) puasa (17) rawatan (8) rawatan dan sokongan bantuan (1) rawatan peringkat ke 2 (2) red ribbon (1) remaja bawah umur dan hiv (6) rencana/artikel (58) risalah (12) rogol (9) rumah perlindungan hiv (23) rumah wahidayah (9) RVD (RetroViral Disease) (1) sajak (1) sauna (2) saya positif (9) sejarah hiv/aids (5) seks dan hubungan (28) selebriti (13) sembuh cara islam (2) senaman (2) siapa hendak diberitahu? (3) sifilis (4) skim PAL (2) SLE (Systemic Lupus Erythematosus) (1) SLN30 (1) soaljawab (89) solat (2) songsang (286) spirulina (1) stavudine (1) stigma/diskriminasi (27) stress (3) sub-jenis jenis golongan dan jenis hiv (1) tatoo dan tindik (1) TB tuberculosis (4) TENVIR EM dan STOCRIN (2) top vs bottom (1) travel dan plhiv (9) truvada pil pencegah hiv (1) ubat generik (2) ujian air kencing (2) ujian hiv imun cd4 dan viral load (2) ujian saringan hiv (15) umrah dan haji (4) urusan jenazah (6) video (83) viral load (5) wanita (119) window period 14 days (3) zakat (1) zali dan lisa (4) zoophilia (1)

RECENT POST