Thursday, 1 May 2014

5 LUAHAN HATI LELAKI-LELAKI GAY

Beberapa luahan hati lelaki-lelaki gay yang saya share ini saya terima dari sumber dari ruang komen dalam beberapa entri yang lalu dan juga melalui facebook (IM).


1) Gay – Kisah Pertama

Abang saya ada satu nak cerita kat abang. Saya ada kawan, umur dia dalam 40 lebih. Dia suka buat sex dengan anak-anak ikan dan TIDAK pakai kondom, dia nak ON dengan saya without condom.  Tapi saya tolak. Saya hanya akan ON kalau guna kondom. So dia terima.

Wife dia tahu yang dia tu suka jantan. Wife dia pesan jangan lepaskan dia walaupun suami dia itu bernafsu songsang. Mereka ada anak seorang. Semalam saya tergerak hati nak contact dia. So saya tanya lah khabar semua kan. Dia cakap wife dia dah meninggal dunia 3 bulan lepas, kena barah katanya.

Saya bersyukur untuk wife dia sebab tak nak dia tanggung seksa yang suami dia adalah gay. Mungkin saya rasa wife dia tak dapat nafkah batin kot, sebab suami dia tidor bawah (lantai), tapi tak tahu lah juga kan.


2) Gay – Kisah ke Dua

As-salam. Saya dah mengikuti blog abang dah lama dah. Saya berumur 20 tahun.  Saya ni seorang gay. Saya pun tak tahu kenapa saya dilahirkan dengan naluri yang sebegini. Untuk pengetahuan abang, ibu bapa saya sudah pun tahu saya ni macam mana. 

Masalahnya sekarang abang, mereka asyik stress kan saya dengan suruh berubah. Semua orang tak paham peritnya bila dilahirkan dengan naluri songsang ni. Mereka ingat dalam sekelip mata sahaja boleh berubah. Mereka kata mereka malu dapat anak macam saya. Saya sedih abang, bukan saya mintak jadi macam ni. Kadang kadang rasa nak  bunuh diri aje, baru mereka puas hati kot.

3) Gay - Kisah ke Tiga

Aku Bisexsual..punya nafsu kepada lelaki dan perempuan,,, setakat ini aku belum pernah sex dengan perempuan. aku bernafsu jika melihat perempuan cantek, seksi, lelaki handsome, maskulin.. apatahlah jika berdua dengan aku dan jika berbogel...ehem!..Aku ingin berkahwin, punya anak dan keluarga sehingga ke akhir hayat, tapi sayang, impian itu terpaksa aku kuburkan kerana aku berstatus hiv +ve :-( kini teman yang paling rapat adalah rawatan HAART dan ALLAH (tiada siapa yang tahu status aku) 


4) Gay - Kisah ke Empat

Kalau macam tu memang susah la Aiman (merujuk kepada kisah Aiman Ahmad disini). Sebab soal kahwin ni bukan senang sebab takut nanti Aiman akan mengainaya isteri Aiman pulak. Dulu abang masa kat sekolah rendah memang ada perasaan kat perempuan. Bercinta bagai. Tetapi bila masuk asrama masa form one first week kat sekolah ada seniour form four (footballer and good looking) cakap kat abang malam ni siap ko. Masa tu abang tak faham apa maksud dia. Abang ingat dia nak pukul ke apa rupanya dia datang untuk meniduri abang. Lepas tu terus dia buat abang macam gf dia dan abang lepas tu terus tak berminat kat perempuan. :(

Kalau boleh diputarkan masa kan abang tak akan masuk sekolah berasrama. Baik abang sekolah kat sekolah yang dekat dengan rumah jer. Memang tak boleh buat apa dah sebab nasi dah jadi bubur.


5) Gay - Kisah ke Lima 

Saya ada buat derma darah, tapi pihak hospital ada call, suruh saya datang buat pemeriksaan, Mereka cakap dalam darah ada kuman. Result 1 bulan lagi. Mungkin kah (saya ada HIV)????

Saya ada buat seks, tu yang takut tu. So?? may be saya ada ker bang? Saya pun tak pasti, sebab apa yang berlaku, bukan kehendak saya. Saya telah dipaksa oleh orang yang saya anggap kawan, mereka cabul saya tanpa alat pelindungan (kondom) bukan sekali, tapi berkali-kali. Itu pun bukan kerelaan saya. Saya kena paksa. Saya rasa takut sangat, kalau-kalau saya ada. - SI (facebook)



No comments:

Post a Comment

LABELS

10 sepuluh (28) 4 peringkat hiv sebelum menjadi aids (1) 5 lima (11) adik MS (4) aids kaitan dengan penyakit kulit (1) aku plhiv redha (1) amenia dan hiv (1) apa itu hiv apa itu aids (1) aplikasi (4) asas tentang hiv/aids (6) baby free hiv (10) bacha bazi (1) bagaimana hiv berjangkit? (3) bagaimana hiv tidak berjangkit? (2) barah otak (1) baru diagnosis hiv (13) basikal (2) bengkak puting tetek (3) berapa lama kuman hiv bertahan diluar badan (1) berbekam (1) berita hiv/aids (112) bisekual (21) buku dan majalah (16) buku informasi hiv/aids (3) buku kehidupan yang positif (10) buku nota hiv/aids (4) buku panduan HIV Levi Strauss (3) cara mengetahui samada saya telah dijangkiti hiv? (1) CD4 (6) CMIA principle test (2) dairy kehidupan (342) delima (pomegranate) (2) derma darah (4) diabetes (3) Efavirenz (3) fakta (10) fidyah (1) filem (17) gonorea (3) HAART (27) habbatus sauda (nigella sativa) (1) harga ubatan (6) hari aids sedunia (12) hepatitis (3) herpes (9) herpes zoster (1) hiv bukan hukuman mati (1) hiv bukan penyebab aids (1) hiv kaitan dengan antidepresan dan penggunaan dadah (1) hiv kaitan dengan hipertensi dan osteoporosis (1) hiv kaitan dengan jantung dan diabetes (2) hiv kaitan dengan kanser dan ginjal (1) hiv kaitan dengan kemerosotan otak dan lemak (1) hiv kaitan dengan makanan dan supplemen (2) hiv kaitan dengan rokok dan alkohol (2) hiv test kit (8) homosekual (7) hukuman jenayah seksual luar tabii (2) icon (11) insurans/pinjaman peribadi plhiv (3) istilah yang perlu dielakkan (1) jangkitan dan simptom hiv (6) jangkitan hiv kali ke dua (2) jangkitan opportunistik (JO) (2) kaitan tidur dan hiv (1) kandida/fungus (1) kanser (12) kanser hidung (3) kanser payu dara lelaki (3) kaposi sarcoma (1) kaunseling telefon nombor (4) kelenjar tiroid (1) kesan sampingan (8) kesihatan (11) ketuat genital (4) keyakinan kemurungan kebimbangan terhadap hiv (20) khatan (7) kondom (3) lebah dan hiv/aids (3) lesbian (9) LGBT (31) lipoatrophy (5) liwat (14) luar negara (57) madu (1) majlis AIDS malaysia (MAC) (1) maklumat hiv/aids (158) mengapa perlu lakukan ujian hiv awal? (2) methadone maintenance therapy (MMT) (1) MFZ (3) minda jasmani rohani (1) mitos hiv (5) mulut dan gigi (1) MylifeMystoryPT (6) NAJMI (56) najmi jumpa doktor (9) nelayan dan hiv (1) nukilan (1) nyamuk (3) onani (2) organ hati/hepatoksisiti (1) p t foundition (2) panduan/petua (47) peenyembuhan penyakit hiv/aids (1) pemakanan (1) penagih dadah (13) penawar HIV/AIDS?? (2) pengenalan hiv/aids (1) penuaan (1) penyakit kelamin (30) pep - post exposure prophylaxis (2) peria katak (1) perkahwinan (70) photo (11) PLHIV (175) pneumonia (1) positif thinking (1) prosedur melangkah jalani ujian hiv (3) puasa (17) rawatan (8) rawatan dan sokongan bantuan (1) rawatan peringkat ke 2 (2) red ribbon (1) remaja bawah umur dan hiv (6) rencana/artikel (58) risalah (12) rogol (9) rumah perlindungan hiv (23) rumah wahidayah (9) RVD (RetroViral Disease) (1) sajak (1) sauna (2) saya positif (9) sejarah hiv/aids (5) seks dan hubungan (28) selebriti (13) sembuh cara islam (2) senaman (2) siapa hendak diberitahu? (3) sifilis (4) skim PAL (2) SLE (Systemic Lupus Erythematosus) (1) SLN30 (1) soaljawab (89) solat (2) songsang (286) spirulina (1) stavudine (1) stigma/diskriminasi (27) stress (3) sub-jenis jenis golongan dan jenis hiv (1) tatoo dan tindik (1) TB tuberculosis (4) TENVIR EM dan STOCRIN (2) top vs bottom (1) travel dan plhiv (9) truvada pil pencegah hiv (1) ubat generik (2) ujian air kencing (2) ujian hiv imun cd4 dan viral load (2) ujian saringan hiv (15) umrah dan haji (4) urusan jenazah (6) video (83) viral load (5) wanita (119) window period 14 days (3) zakat (1) zali dan lisa (4) zoophilia (1)

RECENT POST