Thursday, 15 August 2013

BUDAK 7 TAHUN DAKWA DILIWAT RAKAN

Kuala Lumpur: Seorang kanak-kanak lelaki berusia tujuh tahun mendakwa diliwat rakan dalam kejadian di sebuah rumah di Cheras, di sini, kelmarin.

photo hiasan

Mangsa mendakwa diliwat seorang kanak-kanak lelaki berusia 11 tahun yang juga tinggal di kawasan perumahan sama dalam kejadian jam 4.30 petang itu.

Menurut sumber, mangsa pada mulanya diarahkan ibunya berusia 44 tahun untuk mengambil surat khabar di sebuah rumah di kawasan perumahan itu.

“Mangsa pulang ke rumahnya 30 minit kemudian dalam keadaan menangis. Ibu mangsa yang hairan dengan sikap anaknya itu bertanyakan apa yang berlaku.

“Wanita terbabit terkejut apabila anaknya mendakwa seorang kanak-kanak lelaki memasukkan kemaluan ke duburnya dengan cara paksa,” katanya.

Sumber berkata, wanita berkenaan dan suaminya bergegas ke rumah kanak-kanak terbabit bagi mendapatkan penjelasan namun kehadiran mereka tidak dialu-alukan keluarga kanak-kanak itu.

“Mangsa kemudian dibawa ibu dan bapanya ke Balai Polis Cheras untuk membuat laporan kejadian itu,” katanya.

Katanya, kanak-kanak terbabit masih dirawat di Hospital Kuala Lumpur (HKL), malah doktor juga sudah melakukan pemeriksaan terhadapnya.

Difahamkan, kes berkenaan kini dikendalikan Bahagian Seksual, Penderaan dan Kanak-kanak (D11) Ibu Pejabat Polis Kontinjen Kuala Lumpur.


Sumber MyMetro
Artikel ini disiarkan pada : 2013/07/16




Klik disini - 6 TAHUN SUDAH PANDAI TERANGSANG


 

6 comments:

  1. Budak hingus pun dah taw tibai orang~~kecik2 dah nafsu biawak~~TSK TSK TSK

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elisie coolzzzz

      Pandangan saya, budak tu tak akan tahu tentang bagaimana perhubungan seks, tetapi dia akan tahu kalau dia pernah melihat adegan2 mengenai seks sejenis ni, tak mustahil budak hingus macam ni pernah lihat melalui internet atau melihat DVD orang tua dirumah, sebab itu lah sangat penting bagi ibu bapa untuk memantau anak2 apabila mereka mula memegang tablet atau i pad, dan pastikan anak-anak tidak melayari laman web yang tidak sepatutnya bila mereka mula mengadap lap top atau PC di rumah. Saya perhatikan ramai ibu bapa yang tidak kisah bila anak-anak bermain dengan tablet atau ipad milik mereka (saudara mara saya pun sama), mana lah tahu dalam tu tersimpan video2 atau photo2 lucah...kalau anak-anak ni tengok mereka akan ikut sebab tu lah jadi macam kisah diatas tu......huhuhu......

      Delete
    2. Ya~btol kata bro~Tapikan sy ada internet kat umah since 12 years old~masa zaman 2000 tipulah kalau kata saya tak neok haha anyway saya dah tahu wat is sex since 10 years old tapi tak penah pun tfikir teringin having sex in such young age~ sy tak paham budak sekarang mayb byk makan KFC agaknya parents pun tak ajar didikan sex..so that y budak2 curious about it and benda ni blaku~budak2 dah patutnya diberi pengetahuan dari kecil i mean since sekolah rendah bukan mgalakkan dorang having sex..cuma at least dorang tahu wat is sex dan keburukkannya..that it~

      Delete
    3. Elsie coolzzz

      Budak sekarang memang advanced, nak mencuba aje sebab mereka tak tahu benda tu salah, maybe ingat buat suka2 aje.....ya lah kut maybe banyak sangat makan KFC.......:)

      Delete
  2. aritu pon ade kes bdk kecik 6 thn kene perdaya ngan remaja and akhir nye diliwat kat sg buloh.....dah la saudara sendiri...kesian adik kecil tu...die bleh cerita betol ape yg remaja tu buat...menagis mak adik tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syaz Wani

      Itu antara kes yang kita tahu dan yang dilaporkan...kes yang berlaku dibelakang kita pasti ada banyak lagi huhuhu.......

      Delete

LABELS

10 sepuluh (28) 4 peringkat hiv sebelum menjadi aids (1) 5 lima (11) adik MS (4) aids kaitan dengan penyakit kulit (1) aku plhiv redha (1) amenia dan hiv (1) apa itu hiv apa itu aids (1) aplikasi (4) asas tentang hiv/aids (6) baby free hiv (10) bacha bazi (1) bagaimana hiv berjangkit? (3) bagaimana hiv tidak berjangkit? (2) barah otak (1) baru diagnosis hiv (13) basikal (2) bengkak puting tetek (3) berapa lama kuman hiv bertahan diluar badan (1) berbekam (1) berita hiv/aids (112) bisekual (21) buku dan majalah (16) buku informasi hiv/aids (3) buku kehidupan yang positif (10) buku nota hiv/aids (4) buku panduan HIV Levi Strauss (3) cara mengetahui samada saya telah dijangkiti hiv? (1) CD4 (6) CMIA principle test (2) dairy kehidupan (342) delima (pomegranate) (2) derma darah (4) diabetes (3) Efavirenz (3) fakta (10) fidyah (1) filem (17) gonorea (3) HAART (27) habbatus sauda (nigella sativa) (1) harga ubatan (6) hari aids sedunia (12) hepatitis (3) herpes (9) herpes zoster (1) hiv bukan hukuman mati (1) hiv bukan penyebab aids (1) hiv kaitan dengan antidepresan dan penggunaan dadah (1) hiv kaitan dengan hipertensi dan osteoporosis (1) hiv kaitan dengan jantung dan diabetes (2) hiv kaitan dengan kanser dan ginjal (1) hiv kaitan dengan kemerosotan otak dan lemak (1) hiv kaitan dengan makanan dan supplemen (2) hiv kaitan dengan rokok dan alkohol (2) hiv test kit (8) homosekual (7) hukuman jenayah seksual luar tabii (2) icon (11) insurans/pinjaman peribadi plhiv (3) istilah yang perlu dielakkan (1) jangkitan dan simptom hiv (6) jangkitan hiv kali ke dua (2) jangkitan opportunistik (JO) (2) kaitan tidur dan hiv (1) kandida/fungus (1) kanser (12) kanser hidung (3) kanser payu dara lelaki (3) kaposi sarcoma (1) kaunseling telefon nombor (4) kelenjar tiroid (1) kesan sampingan (8) kesihatan (11) ketuat genital (4) keyakinan kemurungan kebimbangan terhadap hiv (20) khatan (7) kondom (3) lebah dan hiv/aids (3) lesbian (9) LGBT (31) lipoatrophy (5) liwat (14) luar negara (57) madu (1) majlis AIDS malaysia (MAC) (1) maklumat hiv/aids (158) mengapa perlu lakukan ujian hiv awal? (2) methadone maintenance therapy (MMT) (1) MFZ (3) minda jasmani rohani (1) mitos hiv (5) mulut dan gigi (1) MylifeMystoryPT (6) NAJMI (56) najmi jumpa doktor (9) nelayan dan hiv (1) nukilan (1) nyamuk (3) onani (2) organ hati/hepatoksisiti (1) p t foundition (2) panduan/petua (47) peenyembuhan penyakit hiv/aids (1) pemakanan (1) penagih dadah (13) penawar HIV/AIDS?? (2) pengenalan hiv/aids (1) penuaan (1) penyakit kelamin (30) pep - post exposure prophylaxis (2) peria katak (1) perkahwinan (70) photo (11) PLHIV (175) pneumonia (1) positif thinking (1) prosedur melangkah jalani ujian hiv (3) puasa (17) rawatan (8) rawatan dan sokongan bantuan (1) rawatan peringkat ke 2 (2) red ribbon (1) remaja bawah umur dan hiv (6) rencana/artikel (58) risalah (12) rogol (9) rumah perlindungan hiv (23) rumah wahidayah (9) RVD (RetroViral Disease) (1) sajak (1) sauna (2) saya positif (9) sejarah hiv/aids (5) seks dan hubungan (28) selebriti (13) sembuh cara islam (2) senaman (2) siapa hendak diberitahu? (3) sifilis (4) skim PAL (2) SLE (Systemic Lupus Erythematosus) (1) SLN30 (1) soaljawab (89) solat (2) songsang (286) spirulina (1) stavudine (1) stigma/diskriminasi (27) stress (3) sub-jenis jenis golongan dan jenis hiv (1) tatoo dan tindik (1) TB tuberculosis (4) TENVIR EM dan STOCRIN (2) top vs bottom (1) travel dan plhiv (9) truvada pil pencegah hiv (1) ubat generik (2) ujian air kencing (2) ujian hiv imun cd4 dan viral load (2) ujian saringan hiv (15) umrah dan haji (4) urusan jenazah (6) video (83) viral load (5) wanita (119) window period 14 days (3) zakat (1) zali dan lisa (4) zoophilia (1)

RECENT POST