Thursday, 21 February 2013

STRAIGHT DIGODA PAKCIK SEMASA DI MASJID

Saya dapat kisah pengalaman seorang lelaki "normal" yang digoda pakcik yang mengaku sebagai tukang urut di sebuah masjid ini, melalui facebook beliau dan telah mendapat kebenarannya untuk share didalam blog ini.


Salam, 

Saya rasa macam saya kena raba lah hahaha. Entahlah atau saya ni sahaja yang bersangka buruk:( Saya pergi masjid nak jumpa kawan, tapi dia takda pula di situ ketika itu, adalah pulak pakcik tua ni, tak la tua sangat. Dia beri salam kat saya, selepas tu dia hulurkan tangan bersalam dengan saya kemudian dia gengam dan tak lepas-lepaskan tangan saya. 

Dia kata saya tak sihat la, apa la macam-macam lagi. Lepas tu dia tanya saya sudah nikah ke belum? dan duk mana? Saya jawab macam biasa. Biasa la budak baik kan hehe  

Photo Hiasan

Selepas solat isyak terserempak lagi dengan pakcik tu. Sewaktu lampu dah malap sikit, jemaah lain ada la juga tapi jauh kat belakang ruang masjid. Dia sembang lagi dengan saya, dia kata saya tak sihat lah, kena urut badan lah, apa la, kemudian dia pegang perut saya tapi "semacam" aje, macam lebih-lebih pulak, tangan dia nak turun kat bawah pulak.  

Cepat-cepatlah saya blah..saya nak jumpa kawan, waktu tu ada jemaah lelaki lalu masa dia sentuh perut saya, saya tak pernahlah alami situasi macam ni, bengang pun ada juga masa tu. Mesti jemaah tadi (lain) dah bersangka buruk kat saya dah lah baru aje kenal dia dalam 10 minit bersembang sebelum solat isyak tadi.  

Dia siap tanya saya free atau tak malam ni, dia boleh urutkan badan saya malam ni. Tapi saya masa tu tak suka la dan asyik syak dia bukan-bukan. Malaslah bersangka buruk sebab kat masjidkan.  

Apa pendapat korang? esok saya nak tanya kawan saya kat masjid tu dia kenal atau tidak orang tua ni..betul ke dia tukang urut, mesti ingat ni rekaan kan? 

Demi Allah betul, saya selalu juga lah urut badan tapi kat Zone Therapy orang OKU buta, tak ada lah pulak dia nak turun sampai kat bawah tu ..


Kesimpulannya, peristiwa (digoda kemungkinan dicabul) seumpama ini tidak mustahil boleh berlaku dimana-mana sahaja sekalipun malah ketika berada didalam sebuah masjid. 

Renung-renunglah semua, seolah-olah tiada tempat yang selamat dah buat lelaki mahupun anak-anak remaja, mungkin kita sangka anak kita selamat apabila berada dimasjid tapi bagaimana sekiranya anak kita diperlakukan seperti didalam kisah di entry "DILIWAT SEORANG TABLIGH DIRUANG LUAR MASJID" .  

Sudah tentu bukan masjid itu yang salah tetapi orang yang seperti ini yang tidak mengira tempat dan masa kalau ada peluang mengoda mereka akan mengoda kalau boleh dicabul mereka pasti mencabul tidak mengira tempat. (LAGI DISINI)

2 comments:

  1. Peristiwa kamu same ngn peristiwa berlaku kat saya... mase pergi sembahyang kat masjid... sorang pakcik ni bersalam ngn saya. lingkungan 30-40. Pastu dia genggam tangan saya tak lepas2 pastu tenung saya lama gile. cuba nk trik tangan tapi dia makin kuat genggam. nasib baik ade aorg lain dtg dan salam ngn dia baru dia lepas.

    satu lagi kisah kat masjid jgak, sorang pakcik dalam 40-50 dtg kt tmpt sy dan kawan tido, lps tu dia berbual2 dgn kami. tibe2 pakcik tu letak tgn dia kat lutut saya. Biasa la org tue kan..pastu tibe2 die naikkan tangan dia kat paha saya. time tu sgt dah pelik dh. kawan sy tgk n ketawa je. kurang ajar. pastu dia gosok2 plak paha saya. makin la aku takut.. last2 aku blah cakap nk pi tandas... haha.. seram beb.. ni kisah kt masjid. ade lgi kisah aku kt stesen bas mase blik sekolah, mase nk jahit seluar, kecikkan seluar kt kedai jahit dan mase nak lalu tandas.. semuanya pakcik2 lingkungan 40-50 yg cuba menggoda. Nasib baik aku sempat melarikan diri.. Nasihat aku jangan percaya ngn org tua yg berserban n berkopiah ni.. tak semua alim betul sbb yg aku kena ni semua pakcik yg berkopiah.... pheww...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous

      Pakcik-pakcik tu pun punya nafsu,tak kira lah berkopiah sekali pun, maybe semua mereka tu bekas-bekas gay atau biseksual..biasalah semua orang akan berubah menjadi tua kan...heee

      Kalau ada kisah menarik boleh share dengan saya dan pembaca send kat email abg ok tak...

      Terima kasih kerana meninggalkaan komen...:)

      Delete

LABELS

10 sepuluh (28) 4 peringkat hiv sebelum menjadi aids (1) 5 lima (11) adik MS (4) aids kaitan dengan penyakit kulit (1) aku plhiv redha (1) amenia dan hiv (1) apa itu hiv apa itu aids (1) aplikasi (4) asas tentang hiv/aids (6) baby free hiv (10) bacha bazi (1) bagaimana hiv berjangkit? (3) bagaimana hiv tidak berjangkit? (2) barah otak (1) baru diagnosis hiv (13) basikal (2) bengkak puting tetek (3) berapa lama kuman hiv bertahan diluar badan (1) berbekam (1) berita hiv/aids (112) bisekual (21) buku dan majalah (16) buku informasi hiv/aids (3) buku kehidupan yang positif (10) buku nota hiv/aids (4) buku panduan HIV Levi Strauss (3) cara mengetahui samada saya telah dijangkiti hiv? (1) CD4 (6) CMIA principle test (2) dairy kehidupan (342) delima (pomegranate) (2) derma darah (4) diabetes (3) Efavirenz (3) fakta (10) fidyah (1) filem (17) gonorea (3) HAART (27) habbatus sauda (nigella sativa) (1) harga ubatan (6) hari aids sedunia (12) hepatitis (3) herpes (9) herpes zoster (1) hiv bukan hukuman mati (1) hiv bukan penyebab aids (1) hiv kaitan dengan antidepresan dan penggunaan dadah (1) hiv kaitan dengan hipertensi dan osteoporosis (1) hiv kaitan dengan jantung dan diabetes (2) hiv kaitan dengan kanser dan ginjal (1) hiv kaitan dengan kemerosotan otak dan lemak (1) hiv kaitan dengan makanan dan supplemen (2) hiv kaitan dengan rokok dan alkohol (2) hiv test kit (8) homosekual (7) hukuman jenayah seksual luar tabii (2) icon (11) insurans/pinjaman peribadi plhiv (3) istilah yang perlu dielakkan (1) jangkitan dan simptom hiv (6) jangkitan hiv kali ke dua (2) jangkitan opportunistik (JO) (2) kaitan tidur dan hiv (1) kandida/fungus (1) kanser (12) kanser hidung (3) kanser payu dara lelaki (3) kaposi sarcoma (1) kaunseling telefon nombor (4) kelenjar tiroid (1) kesan sampingan (8) kesihatan (11) ketuat genital (4) keyakinan kemurungan kebimbangan terhadap hiv (20) khatan (7) kondom (3) lebah dan hiv/aids (3) lesbian (9) LGBT (31) lipoatrophy (5) liwat (14) luar negara (57) madu (1) majlis AIDS malaysia (MAC) (1) maklumat hiv/aids (158) mengapa perlu lakukan ujian hiv awal? (2) methadone maintenance therapy (MMT) (1) MFZ (3) minda jasmani rohani (1) mitos hiv (5) mulut dan gigi (1) MylifeMystoryPT (6) NAJMI (56) najmi jumpa doktor (9) nelayan dan hiv (1) nukilan (1) nyamuk (3) onani (2) organ hati/hepatoksisiti (1) p t foundition (2) panduan/petua (47) peenyembuhan penyakit hiv/aids (1) pemakanan (1) penagih dadah (13) penawar HIV/AIDS?? (2) pengenalan hiv/aids (1) penuaan (1) penyakit kelamin (30) pep - post exposure prophylaxis (2) peria katak (1) perkahwinan (70) photo (11) PLHIV (175) pneumonia (1) positif thinking (1) prosedur melangkah jalani ujian hiv (3) puasa (17) rawatan (8) rawatan dan sokongan bantuan (1) rawatan peringkat ke 2 (2) red ribbon (1) remaja bawah umur dan hiv (6) rencana/artikel (58) risalah (12) rogol (9) rumah perlindungan hiv (23) rumah wahidayah (9) RVD (RetroViral Disease) (1) sajak (1) sauna (2) saya positif (9) sejarah hiv/aids (5) seks dan hubungan (28) selebriti (13) sembuh cara islam (2) senaman (2) siapa hendak diberitahu? (3) sifilis (4) skim PAL (2) SLE (Systemic Lupus Erythematosus) (1) SLN30 (1) soaljawab (89) solat (2) songsang (286) spirulina (1) stavudine (1) stigma/diskriminasi (27) stress (3) sub-jenis jenis golongan dan jenis hiv (1) tatoo dan tindik (1) TB tuberculosis (4) TENVIR EM dan STOCRIN (2) top vs bottom (1) travel dan plhiv (9) truvada pil pencegah hiv (1) ubat generik (2) ujian air kencing (2) ujian hiv imun cd4 dan viral load (2) ujian saringan hiv (15) umrah dan haji (4) urusan jenazah (6) video (83) viral load (5) wanita (119) window period 14 days (3) zakat (1) zali dan lisa (4) zoophilia (1)

RECENT POST