Sunday, 18 November 2012

DATUK BERGOMOL DENGAN ANAK TERUNA

Ini catatan perbualan Datin X dengan rakannya dikalangan orang berada tentang hal rakan dan suami.


TERSEREMPAK ANAK MUDA DIDALAM BILIK 

Datin ini jelita, kaya dan popular. Sesekali gambarnya meriah di majalah bersama kawan tetapi selalunya bersama sang suami yang dicintai, yang disebut kaya raya dan selalu menderma kepada charity. Bagus nasib orang yang malang terbela dan suami isteri dapat nama daripada publisiti.

Tidak siapa pun tahu kisah dibelakang takbir hidup Datin ini. Derita rupanya sebab suami yang memuja dia, juga memuja anak teruna. Dia sendiri tidak pernah percaya. Kalau ada gossip-gossip panas hingga ke telinga, katanya orang suka buat angkara, jenis tidak senang melihat dia cantik dan lagi suaminya sangat sayang kepadanya.

Rutin Datin selang dua hari basuh rambut di salun dan sebelum itu pergi ke gymnasium, kebelakangan ini sudah dirasuk yoga, kadang-kadang disebelah petang pun pergi dan malam terlalu kerap ke majlis. Datuk pulak selalu keluar negara dan bila ada di Malaysia lebih suka menghabiskan masa dirumah, sesekali keluar main golf dengan kawan-kawan. 

“Darling tak jadi ma…............” (main golf) dan lidahnya kelu sebaik membuka pintu bilik. Suaminya dengan remaja lelaki didalam bilik sedang bergomol. 

“You dirty old bastard…. bastard……. bastard.”

Dia terperasan pasangan suaminya si budak kecil yang sesekali singgah ke rumahnya mengambil beg golf yang lain.

“Datuk prefer the other golf set,” jadi mukanya memang tidak asing lagi, tidak perlu tulis nama dirumah guard.

“So apa jadi selepas peristiwa itu?”

Tiada apa yang terjadi, sebab mahu kah Datin ini melepaskan Datuk dengan begitu sahaja? Datuk mana pula yang mahu memewahkan dia selepas ini, lagi pun ada kah wajar diberitahu satu dunia yang laki sendiri simpan kekasih, budak jantan? Malu bersalah dia kalau orang tahu pekara sebenarnya.

Pendekkan cerita……

Datin terus makan hati berulam jantung….tapi apa pun pasangan ini tetap nampak bahagia dikhalayak.



DATIN LESBIAN 

Cerita kisah Datuk simpan budak jantan dihidu oleh seorang teman karib saya yang kemudian buka cerita, lebih hot lagi. Ceritanya adalah seorang Datin ini, releks sangat apabila diberitahu suaminya keluar dengan orang ini orang itu.

“Orang lelaki macam itu lah, tak cukup dengan seorang isteri,”

Paling tidak ini lah jawapannya atau dia jawab,

“Malas nak dengar pada saya lebih penting Datuk beri duit pada saya setiap bulan. Saya ada banglo, saya ada kereta mewah dan boleh kesana kemari……nak kahwin empat pun I tak kisah,”

“Sporting sungguh dia ya,” balas saya. 

“Untung suaminya dapat bini baik.”

“Baik, kata you, you tak tahu Datin ni sebenarnya lesbian. Yang selalu bersamanya, konon adik angkatnya itu alahai adik angkat apa kalau selalu sahaja mengekornya. Bukan satu dua, ada kata dia simpan tiga empat orang perempuan"

"Dahsyat, you sahaja yang tidak tahu tapi seluruh Kuala Lumpur tahu hal ini. Itu sebab dia tak kisah lakinya hendak buat apa, asal jangan diceraikan dia, sebab dia tidak mahu hilang pangkat dan duit…..sebab ia hendak tanggung banyak perempuan yang dia gemar"

“Tak takut mati ker diaorang tu?” tanya saya.

Kalau ingat kiamat tak kan mereka buat kerja tak semenggah itu. Hidup kalau diikut nafsu dan dikaburi dengan kebendaan, itu lah jadinya.


Catatan Perbualan Datin X - Majalah GLAM


No comments:

Post a Comment

LABELS

10 sepuluh (28) 4 peringkat hiv sebelum menjadi aids (1) 5 lima (11) adik MS (4) aids kaitan dengan penyakit kulit (1) aku plhiv redha (1) amenia dan hiv (1) apa itu hiv apa itu aids (1) aplikasi (4) asas tentang hiv/aids (6) baby free hiv (10) bacha bazi (1) bagaimana hiv berjangkit? (3) bagaimana hiv tidak berjangkit? (2) barah otak (1) baru diagnosis hiv (13) basikal (2) bengkak puting tetek (3) berapa lama kuman hiv bertahan diluar badan (1) berbekam (1) berita hiv/aids (112) bisekual (21) buku dan majalah (16) buku informasi hiv/aids (3) buku kehidupan yang positif (10) buku nota hiv/aids (4) buku panduan HIV Levi Strauss (3) cara mengetahui samada saya telah dijangkiti hiv? (1) CD4 (6) CMIA principle test (2) dairy kehidupan (342) delima (pomegranate) (2) derma darah (4) diabetes (3) Efavirenz (3) fakta (10) fidyah (1) filem (17) gonorea (3) HAART (27) habbatus sauda (nigella sativa) (1) harga ubatan (6) hari aids sedunia (12) hepatitis (3) herpes (9) herpes zoster (1) hiv bukan hukuman mati (1) hiv bukan penyebab aids (1) hiv kaitan dengan antidepresan dan penggunaan dadah (1) hiv kaitan dengan hipertensi dan osteoporosis (1) hiv kaitan dengan jantung dan diabetes (2) hiv kaitan dengan kanser dan ginjal (1) hiv kaitan dengan kemerosotan otak dan lemak (1) hiv kaitan dengan makanan dan supplemen (2) hiv kaitan dengan rokok dan alkohol (2) hiv test kit (8) homosekual (7) hukuman jenayah seksual luar tabii (2) icon (11) insurans/pinjaman peribadi plhiv (3) istilah yang perlu dielakkan (1) jangkitan dan simptom hiv (6) jangkitan hiv kali ke dua (2) jangkitan opportunistik (JO) (2) kaitan tidur dan hiv (1) kandida/fungus (1) kanser (12) kanser hidung (3) kanser payu dara lelaki (3) kaposi sarcoma (1) kaunseling telefon nombor (4) kelenjar tiroid (1) kesan sampingan (8) kesihatan (11) ketuat genital (4) keyakinan kemurungan kebimbangan terhadap hiv (20) khatan (7) kondom (3) lebah dan hiv/aids (3) lesbian (9) LGBT (31) lipoatrophy (5) liwat (14) luar negara (57) madu (1) majlis AIDS malaysia (MAC) (1) maklumat hiv/aids (158) mengapa perlu lakukan ujian hiv awal? (2) methadone maintenance therapy (MMT) (1) MFZ (3) minda jasmani rohani (1) mitos hiv (5) mulut dan gigi (1) MylifeMystoryPT (6) NAJMI (56) najmi jumpa doktor (9) nelayan dan hiv (1) nukilan (1) nyamuk (3) onani (2) organ hati/hepatoksisiti (1) p t foundition (2) panduan/petua (47) peenyembuhan penyakit hiv/aids (1) pemakanan (1) penagih dadah (13) penawar HIV/AIDS?? (2) pengenalan hiv/aids (1) penuaan (1) penyakit kelamin (30) pep - post exposure prophylaxis (2) peria katak (1) perkahwinan (70) photo (11) PLHIV (175) pneumonia (1) positif thinking (1) prosedur melangkah jalani ujian hiv (3) puasa (17) rawatan (8) rawatan dan sokongan bantuan (1) rawatan peringkat ke 2 (2) red ribbon (1) remaja bawah umur dan hiv (6) rencana/artikel (58) risalah (12) rogol (9) rumah perlindungan hiv (23) rumah wahidayah (9) RVD (RetroViral Disease) (1) sajak (1) sauna (2) saya positif (9) sejarah hiv/aids (5) seks dan hubungan (28) selebriti (13) sembuh cara islam (2) senaman (2) siapa hendak diberitahu? (3) sifilis (4) skim PAL (2) SLE (Systemic Lupus Erythematosus) (1) SLN30 (1) soaljawab (89) solat (2) songsang (286) spirulina (1) stavudine (1) stigma/diskriminasi (27) stress (3) sub-jenis jenis golongan dan jenis hiv (1) tatoo dan tindik (1) TB tuberculosis (4) TENVIR EM dan STOCRIN (2) top vs bottom (1) travel dan plhiv (9) truvada pil pencegah hiv (1) ubat generik (2) ujian air kencing (2) ujian hiv imun cd4 dan viral load (2) ujian saringan hiv (15) umrah dan haji (4) urusan jenazah (6) video (83) viral load (5) wanita (119) window period 14 days (3) zakat (1) zali dan lisa (4) zoophilia (1)

RECENT POST